Lampart pisze:to co pokazałeś to zegary od passata b5fl i przód nie będzie pasował do golfa a ja się zastanawiam na zdjęciu które dałem powyżej w poście skąd sa te zegary skoro otwory na licznik paliwa i tem sa okrągłe( a nie jak w golfie pół okragłe- połaczone ) a mieści się w otwór od golfa bo to nie z passata
Ja miałem takie zegary w golfie z 2003r właśnie (jakaś limitowana seria pewnie była albo coś)
No to ,ze przód nie podejdzie do golfa to wiem. Dlatego chciałem założyć przód od swoich obecnych zegarów. Nie wiem jak jest z rozstawem i średnicą otworów na tarcze. Bardzo prawdopodobne ,ze jak założysz te ramki z pół okrągłymi otworami to będzie wszystko cacy... (to tylko moje przypuszczenia):-)
Tak wygląda ,ze mogą być stosowane wymiennie ramki z okrągłymi i z półokrągłymi otworami...(pomierzyłem na wydrukach i otwory się pokrywają nawet)
Nie pokrywają się niestety:-(
Dobra, kupiłem zagary od paska i szyby zaczęły chodzić. Nie doczytałem niestety że pasowało by mieć jeszcze obudowę VDO. Niestety miałem tylko MotoMeter
Ale jakoś tam udało mi się to poskładać w całość ukombinowane troszkę ale jak dla mnie może być:-) Nawet po drobnej modyfikacji przełożyłem chromowane ringi