montaz ABS
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- Grzechotnik
- Grupa Świętokrzyska
montaz ABS
witam słuczhajcie mam problem z ogarnieciem instalacji ABS z mk3 chce ja wpakowac do mk2 demontuje ja z mk3 i kilka kabli laczy sie ze skrzynka bezpiecznikow a te pieron wie gdzie ida bardzo prosze o pomoc moje gg 43434557
- Grzechotnik
- Grupa Świętokrzyska
montaz ABS
od czego sa kable szary z czarnym,czarny z brązowymi i czarno żółty?? ponawiam pytanie koledzy potrzebuje pomocy na pewno ktos wie
- Grzechotnik
- Grupa Świętokrzyska
montaz ABS
wiec tak ogarnolem temat z kabelkami
szaro bialy kosc podpiecia vag-a
czarno brazowy polaczyc z czerwono czarnym od czujnika w pedale hamulca 2 koniec czujnika czerwono zolty przez bezpiecznnik pod stacyjke
szaro czarny do kontrolki 2 kabel od kontrolki pod zaplon wlaczony przez bezpiecznik jak zamontuje i bedzie ok to dodam foto porady zeby potem ktos mial lzej ewentualnie wprowadzil poprawki
szaro bialy kosc podpiecia vag-a
czarno brazowy polaczyc z czerwono czarnym od czujnika w pedale hamulca 2 koniec czujnika czerwono zolty przez bezpiecznnik pod stacyjke
szaro czarny do kontrolki 2 kabel od kontrolki pod zaplon wlaczony przez bezpiecznik jak zamontuje i bedzie ok to dodam foto porady zeby potem ktos mial lzej ewentualnie wprowadzil poprawki