Witam,
to mój pierwszy post na tym forum, ale nie ma się co dziwić skoro moją przygodę z golfem zacząłem dopiero parę dni temu. Przechodząc do głównego tematu, w moim aucie nie ma radia, choć wstawione jest 8 głośników Boschmann. Udało mi się skombinować radyjku wyciągnięte z Mk5, mianowicie Gamma 5 Blaupunkt. Lecz pojawił się problem, nie chce się włączyć co może być przyczyną, a jeśli da się to jakoś naprawić to czy będzie banglało w moim golfiku i czy trzeba będzie je kodować. Pozdrawiam i czekam na rady i odpowiedzi!
Radio Gamma 5
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- Pablo Corrado
- Forum Master
Radio Gamma 5
Po pierwsze nie ten dział, po drugie w MK5 nie było montowane Gamma 5.
Po trzecie to, jeśłi masz na myśli Gammę 5 z MK4, to napisz, jak masz rozmieszczone piny w złaczu ISO zasilającym radio, wtedy się nam coś może rozjaśni.
Jeśli to to radio o którym myślę, to musi mieć podpięte dwa stałe plusy i płus po zapłonie, oprócz reszty standardowych sygnałów.
Po trzecie to, jeśłi masz na myśli Gammę 5 z MK4, to napisz, jak masz rozmieszczone piny w złaczu ISO zasilającym radio, wtedy się nam coś może rozjaśni.
Jeśli to to radio o którym myślę, to musi mieć podpięte dwa stałe plusy i płus po zapłonie, oprócz reszty standardowych sygnałów.
Scirocco II 1,6 / Scirocco II 1,8 / Corrado G60 / Corrado 2,0 16V / Golf IV 2,0 / Golf IV GTI / Passat B5FL 1,8T / Golf V 1,4 i 1,6
Sprzedam:
-Uszczelkę głowicy 1,8 T 20V (AGU i innych) GOETZE.
-NOWĄ przepustnicę do 1,4 TSI i innych 03C 133 062S.
Sprzedam:
Radio Gamma 5
Ok, sorry za mój błąd i proszę o przeniesienie do innego działu, jeśli to możliwe.
To jest to radio więc to gamma 5 raczej, a jeśli nie było montowane w mk5 to jeszcze raz sorry.
Dzisiaj porobię foto złącz i podrzucę na forum to będzie wszystko jasne.
Jeszcze raz przepraszam za mój błąd!
To jest to radio więc to gamma 5 raczej, a jeśli nie było montowane w mk5 to jeszcze raz sorry.
Dzisiaj porobię foto złącz i podrzucę na forum to będzie wszystko jasne.
Jeszcze raz przepraszam za mój błąd!
- Pablo Corrado
- Forum Master
Radio Gamma 5
Jeśłi to to radio, to zobacz do działu Car audio tam komuś wrzucałem dwa dni temu jak powinna wyglądać wtyczka.
porównaj se swoją i powinno działać.
porównaj se swoją i powinno działać.
Scirocco II 1,6 / Scirocco II 1,8 / Corrado G60 / Corrado 2,0 16V / Golf IV 2,0 / Golf IV GTI / Passat B5FL 1,8T / Golf V 1,4 i 1,6
Sprzedam:
Sprzedam: