Kable pomocy
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Kable pomocy
Cześć wszystkim mam problem związany z wiązką kabli.. dokładnie chodzi mi o kable idące od górnego światełka aż do bezpieczników. idą one lewą stroną od kierowcy pomiędzy szyba a drzwiami. potrzebuje takich kabli ponieważ się popaliły ;/ i gdy wsadzam bezpiecznik odpowiadający za oświetlenie w aucie i centralny to od razu go pali... dlatego muszę zakupić lecz nigdzie nie mogę znaleźć... szukałem na allegro lecz nie widziałem takich.. może ktoś z was posiada? albo by mógł załatwić ?? proszę o pomoc
- Waqa
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Kable pomocy
nie wiem czy dostaniesz takie drobiazgi, ponieważ nikt nie zwraca uwagi na takie duperele. chyba najlepszym rozwiązaniem w Twoim wypadku jest wymiana uszkodzonych przewodów.
Kable pomocy
no właśnie o to chodzi ze te kable sie całe poprzepalały... sa tak twarde że szok a izolacja sie stopiła ;/... więc trzeba wymienić całe te kabelki od swiatełka górnego az do bezpiecznikow bo poszły po całej lini... ;((
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
Kable pomocy
do lampki za wiele kabli nie idzie...także moim zdaniem najprościej wymienić popalone kable na nowe o odpowiednim przekroju.
Jak nie tak...to albo szukanie po szrotach/rozbitych auta na alle... ... albo kupno wiązki w serwisie - ja bym wymieniał kable, tak jak napisałem wyżej.
za 3. pkt regulaminu temat zamykam. Jesteś nowym użytkownikiem forum, więc zapoznaj się z regulaminem.
Jak nie tak...to albo szukanie po szrotach/rozbitych auta na alle... ... albo kupno wiązki w serwisie - ja bym wymieniał kable, tak jak napisałem wyżej.
za 3. pkt regulaminu temat zamykam. Jesteś nowym użytkownikiem forum, więc zapoznaj się z regulaminem.