Co to za przewód?
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Co to za przewód?
ze zdjęcia widać że powinien być w tej białej dwu pinowej kostce ma nawet uszczelke widać że został wyrwany z niej
VW Golf mk2 pasja zobowiązuje
Co to za przewód?
Dzięki za odpowiedzi Panowie, a możecie mi jeszcze powiedzieć jakie są konsekwencje tego że ten przewód jest urwany? Jakieś falowania obrotów itd?
- Lipek81
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
Co to za przewód?
Mogą falować obroty, lub być za wysokie, albo gasnąc na wolnych obrotach. Ten styk informuje sterownik, że gaz został puszczony i należy zacząć regulować prędkość biegu jałowego.
-
- Nowicjusz
Co to za przewód?
witam ja tez mam ten przewód urwany on tez może powodować duże spalanie gazu mi pali jakieś 17 l/100km?
-
- Nowicjusz
Co to za przewód?
a co to może być że golf mi tyle pali ? i jakę jest normalne spalanie ? mój golf 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- Mavrick
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Co to za przewód?
Sadze ze wysokie spalanie to przez ta krwista czerwien;)...do chwalenia sie swoim vwozem jest inny dzial!. Jest wiele przyczyn duzego spalnia: zle wyregulowany gaz, uszkodzona sonda (jezeli jest), zapchane filtry, itp.Paweł35455 pisze:a co to może być że golf mi tyle pali ? i jakę jest normalne spalanie ? mój golf
-
- Nowicjusz
Co to za przewód?
sonda jest bo to jest 1.3kat dziś wymieniłem wszystkie wtyczki lepiej odpala ale benzynie nie chce chodzić na wolnych Sajgon w układzie dolotowym po świętach wszystko na "nowe" założę i potem regulacja gazu 

-
- Nowicjusz
Co to za przewód?
hej ktoś ma golfa 1.3 nz mam pytanie żeby zrobił fotkę jak ma u siebie połączone węże co wychodzą z przepustnicy