1.8 ABS 94r Problem z wyl zaplonem.
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- Montrey1990
- Ma gadane
- Auto: Golf 4 1.9TDi
- Silnik: ALH
- Kontakt:
Witam mam taki problem w swoim golfie mianowicie cos sie dzieje z zaplonem od kiedy go mam gdy wsiadam do auta przekrecam kluczy zapalaja sie kontrolki i odpalam a nieraz zapala sie wszystkie kontrolki i przy odpaleniu gasna auto kreci ale nie odpala dzisiaj wyjechalem do pracy i rano odpali ok po 15metrach sam zgasł przekrecam klucyk i znowu kontrolki nie swieca zadne po chwili przekrecam znowu i sa i auto odpaliło i tak sie dzieje kika razy dziennie na moje stacyjka odpada bo wymienilem czy od stacyjki jest przekaznik?? jak jest to ktory to i gdzie go szukac bo nieraz jak zgasna a mam kluczyk przekrecony na zaplonie to słychac takie tyk i kontroki sie zapalaja i auto odpala ok pomocy
MONTREY xD
- Zico63b
- Mistrz KieroVWnicy
To zimne/popuszczone luty w immobiliserze lub alarmie. Tematy na forum.Montrey1990 pisze:bo nieraz jak zgasna a mam kluczyk przekrecony na zaplonie to słychac takie tyk i kontroki sie zapalaja i auto odpala ok
Przekaźnika dla zapłonu (kontrolek) nie ma; prąd idzie bezpośrednio z kostki stacyjki. Jak nie ona ( tu raczej nie) - to tamta sprawa.