Witajcie
Panowie mam problem i nie potrafię go rozkminić, próbowałem szukać czegoś na ten temat na forum ale albo coś źle wpisuje albo nie potrafię szukać.
Problem głównie dotyczy wentylatora na chłodnicy... Auto się nagrzewa wiatrak się nie włącza auto się lekko zaczyna przegrzewać wiatrak się nie włącza... Na krótko sprawdzałem czy wentylator i jego silniczek nie są uszkodzone i wszystko działa po podpięciu na krótko wiatrak działa, bezpieczniki mam wszystkie sprawne, ale prądu w tych kablach do wiatraka nie ma, sprawdzałem na odpalonym silniku, na zimnym silniku na rozgrzanym silniku, na wyłączonym silniku... Chyba wszystkie opcje jakie są wykorzystałem (tak mi się wydaje)...
A więc tu jest prośba do was, czy ktoś potrafił by mi doradzić ewentualnie w jakiś sposób pomoc ??
Pomocy
Wiatrak wentylatora nie uruchamia się.
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
a termostat otwiera i zewrzyj przewody na krotko na czujniku chłodnicy
Swap instalacji z grupy VAG .
Posiadam schematy elektryczne 1.8 T AUM,AUQ,AGU,APP,BAM,AWT
1.9 TDI ASV,AHF,ALH,AWX,ATD
Posiadam przerobione instalacje od 1,8T AGU,AUM do MK2,MK3
Posiadam na sprzedaż kompletna instalacje do R32
Posiadam schematy elektryczne 1.8 T AUM,AUQ,AGU,APP,BAM,AWT
1.9 TDI ASV,AHF,ALH,AWX,ATD
Posiadam przerobione instalacje od 1,8T AGU,AUM do MK2,MK3
Posiadam na sprzedaż kompletna instalacje do R32
Termostat działa normalnie wszystko elegancko zewrze przewody na krótko tylko jak przestanie deszcz padać
Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
Tu mam stronkę z rozpiską bezpieczników w Mk2 może osobą z podobnymi problemami coś to pomoże
http://translate.google.pl/translate?hl ... pl%26lr%3D" onclick="window.open(this.href);return false;
http://translate.google.pl/translate?hl ... pl%26lr%3D" onclick="window.open(this.href);return false;