Witam, mam Siewierz nabytego golfa 4 1.9 tdi i chwiałbym wymienić światła tgz. długie (drogowe), lecz kompletnie nie wiem jak sie do tego zabrać:) jest ktoś w stanie pomóc? przesyłam zdjęcia lamp...
Wymiana Żarowki drogowej
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- Andrzej4286
- TYLKO VW
Wymiana Żarowki drogowej
sokol27je, musisz odpiac zapiecie ktore trzyma przetwornice kolo czrnego dekielka widac to zapiecie ale latwo nie bedzie bo malo miejsca jest ale do zrobienia najwygodniej jest zdjac zderzak i wykrecic lampy
Moje BYŁE Wozidło viewtopic.php?f=89&t=420620" onclick="window.open(this.href);return false;
Nowy Nabytek Golf 6 Black Pearl viewtopic.php?f=94&t=600316" onclick="window.open(this.href);return false;
Nowy Nabytek Golf 6 Black Pearl viewtopic.php?f=94&t=600316" onclick="window.open(this.href);return false;
Wymiana Żarowki drogowej
chodzi o ten drucik miedzy przetwornica a czarnym dekielkiem? i już po tym będę miał dostęp do żarówki ( w sensie wogole ja zobacze:) )
- Andrzej4286
- TYLKO VW
Wymiana Żarowki drogowej
zaznaczyłem na zdjeciu jak odepniesz go czyli przesuniesz w stronę czarnego dekielka to będziesz mógł odchylić przetwornice i zobaczysz ile masz miejsca do wymiany żarówki
Moje BYŁE Wozidło viewtopic.php?f=89&t=420620" onclick="window.open(this.href);return false;