Gdzie podpiac sygnal kierunkow?
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- VWojtasDE30
- Ma gadane
Mam oryginalny centralny zamek i domykanie szyb z kluczyka ostatnio podlaczylem sobie sterowanie z pilota wszystko dziala poprawnie musze jeszcze podlaczyc sygnalizacje kierunkami,teraz moje pytanie gdzie sie najlepiej podpiac ? Probowalem pod kostke nad kierownica ale jest tam bardzo malo miejsca,zeby ja wypiac w takim razie moje pytanie brzmi gdzie najlepiej sie podpiac do jakich kabelkow zeby mi ladnie kierunki sygnalizowaly otwieranie i zamykanie auta.Mam dwa brazowe kabelki gdzie najlepiej je podpiac ?? Z gory dzieki za wszystkie odpowiedzi.
Może na progu pod osłoną,tam gdzie wiązka na tył idzie.Kolry chyba czarny-zielony,czarny żółty.Zobacz przy lampach dla pewnośći.Potem właczasz awaryjki i probóweczkę wbijasz i lokalizujesz ,dla pewności.
- Zico63b
- Mistrz KieroVWnicy
Czarno-biały (lewy) i czarno-zielony (prawy). To najwygodniejsze miejsce.edzio pisze:Kolry chyba czarny-zielony,czarny żółty.
- VWojtasDE30
- Ma gadane
-
- Nowicjusz
Ja wyciągnąłem przełącznik z awaryjnych i tam się podpiąłem z kierunkami ale to nie wszystko bo musisz dać jeszcze stałego plusa do modułu komfortu żeby ci migacze mrugnęły przy zamykaniu i otwieraniu to jest kolor przewodu czerwono czarny. W razie czego jak sobie nie poradzisz to pisz