Głośniki w tylnych drzwiach
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
Witam. Kupiłem 2głośniki i miałem zamiar je zamontować w tylnych drzwiach. Rozebrałem boczek i okazało się,że nie ma żadnej kostki, jest tylko jakiś kabel podciągnięty do mechanizmu otwierania drzwi-nie wiem po co. Wyciągnąłem radio i okazało się,że są normalnie podłączone kable pod 4głośniki a są tylko dwa przednie. Gdzie powinienem znaleźć te kable? Czy bede musiał prowadzić nowe i ucinać stare czy kostce ?
-
- Nowicjusz
Chodzi o to,że oprócz kabli pod przednie głośniki mogą tam być kable do tylnych?
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
przy wtyczce radia są...więc zobacz tak daleko jak się da czy nadal je widać - może kończą się zaraz za wtyczką.
Jak przy radyjku nie będzie widać aby się kończyły to następnie zdejmij poszycie progu (i tak będziesz musiał żeby pociągnąć nowe kabelki - proponuję prawy bo mniej kabli) )i badaj czy tam są kable których szukasz...następnie słupek środkowy
Jak przy radyjku nie będzie widać aby się kończyły to następnie zdejmij poszycie progu (i tak będziesz musiał żeby pociągnąć nowe kabelki - proponuję prawy bo mniej kabli) )i badaj czy tam są kable których szukasz...następnie słupek środkowy
-
- Nowicjusz
No chyba tak trzeba będzie zrobić,bo przy radiu tyle ile da się zobaczyć to są wszystkie.