prędkościomierz od 0 do 200km/h
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
witam kolegów z VW.nie wiem czy dobrze wybrałem prefikks ale chodzi o golfa 3 ( jeżeli wybrałem żle prosze o poprawienie ). problem zawitał do samochodu kuzyna. mianowicie dokładnie chdzi o licznik , który po przekręceniu kluczyka startuje od 0 i leci do końca aż się zamknie. na wyświetlaczu pojawia sie "error" no i o połowe skasował się przebiek z ok. 300 do ok 140 tys. dodam tylko ,że jest to zwykłe 1.9d z 93 r. z góry dzięki za pomoc i pozdrawiam
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
i pewnie problem powstał sam z siebie...a może przy próbie "korekty" stanu licznika
- Lukasz_mk2
- Forum Master
widze, że kolega z forum a4-club poszedł za moją radą i trafił w końcu tu
Niestety moja teza została potwierdzona i tu:
Niestety moja teza została potwierdzona i tu:
rada - szukaj nowego licznikaQto pisze:i pewnie problem powstał sam z siebie...a może przy próbie "korekty" stanu licznika
niech kolega przespol, lepiej napiszę prawdę jakim sposobem uśmiercił licznik to coś poradzimy i jeśli jest ambitny to naprawi ten zegar
jak robisz już coś złego,to rób to dobrze
LAUNCH X431,VCDS 11.11.5,VAG-TACHO 2.5,VAGDashCAN 5.29,AUTO-COM,OP-COM
LAUNCH X431,VCDS 11.11.5,VAG-TACHO 2.5,VAGDashCAN 5.29,AUTO-COM,OP-COM
witam panowie i przepraszam ,że tak późno odpisuje. ale prawda jest taka, że kuzyn kupił tego golfa pare miesięcy temu i żadnych problemów nie było. problem pojawił sie w lutym. a posądznie od razu o cofanie uważam nie namiejscu. wydaje mi sie, że jest jeszcze paru wmiare uczciwych ludzi w tym kraju. licznik został wymieniony na nowy za waszymi radami. narazie jest si. pozdrawiam kolegów z VW
możliwe że licznik został cofnięty zanim kolega kupił
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5