czerwone żarówki do tylnych lamp
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Witam, mam do was pytanie związane z żarówkani stop do tylnych lamp.
Rok temu kupiłem tylne klosze red,white i od tamtego czasu musiałem 3 razy wymieniać czerwone żarówki, bo schodził z nich kolor.
Gdy kupiłem czerwone ledowe to okazało się, żę przy wyłączonych światłach ledy się nadal żarzą, a 3 światło stopu świeci po bokach (akurat to było omawiane na forum).
Pytanie do tych co posiadają takie lampy jak poradziliście sobie z problemem żarówek, bo moje po czasie świecą na różowo :/ ledy tak samo.
Rok temu kupiłem tylne klosze red,white i od tamtego czasu musiałem 3 razy wymieniać czerwone żarówki, bo schodził z nich kolor.
Gdy kupiłem czerwone ledowe to okazało się, żę przy wyłączonych światłach ledy się nadal żarzą, a 3 światło stopu świeci po bokach (akurat to było omawiane na forum).
Pytanie do tych co posiadają takie lampy jak poradziliście sobie z problemem żarówek, bo moje po czasie świecą na różowo :/ ledy tak samo.
http://ford.sklep.pl/pl,product,397812, ... 90659.html" onclick="window.open(this.href);return false; kup takie .. sąsiadowi do MK III zamówiłem bo tez ma Clary i od roku zapomniał o malowanych ( barwionych farbkami) szajsach z Alledrogo ...
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
Re: czerwone żarówki do tylnych lamp
Haki pisze:http://ford.sklep.pl/pl,product,397812, ... 90659.html kup takie .. sąsiadowi do MK III zamówiłem bo tez ma Clary i od roku zapomniał o malowanych ( barwionych farbkami) szajsach z Alledrogo ...
......no za taką cene to faktycznie, ja kupowałem identyczne (tylko pewnie nie z Philipsa) za 4zł sztuka
Ciekawy jestem jak mogły ci ledy z czasem świecić na różowo
Jak wydasz koło 30 zł na żarówkę ledową to i tutaj nie będzie problemu. A to że się świecą to jak już było na forum - do żarówki też wciąż dochodzi prąd tylko że tego świecenia po prostu nie widać.
Jak wydasz koło 30 zł na żarówkę ledową to i tutaj nie będzie problemu. A to że się świecą to jak już było na forum - do żarówki też wciąż dochodzi prąd tylko że tego świecenia po prostu nie widać.
może źle napisałem,ale chodziło mi o to że zwykłe żarówki po czasie świecą na różowo, a ledy od początku, za żarówki zapłaciłem 43zł (komplet)skaktus pisze:Ciekawy jestem jak mogły ci ledy z czasem świecić na różowo
Kup coś porządnego .... zobaczysz różnicę ....
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
Haki pisze:Kup coś porządnego .... zobaczysz różnicę ....
chyba jedynie co mi pozostało, dzięki, temat do zamknięcia
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
Haki pisze:Kup coś porządnego .... zobaczysz różnicę ....
Yoo! pisze:temat do zamknięcia