przyciemnione oświetlenie zegarów
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Mam z golfem problem jak w temacie. A dokładniej podświetlenie nie świeci na cały regulator i dodatkowo kontrolka temperatury mruga kiedy chce, oraz fałszuje wskazania(tzn. zawyża). to samo jest ze wskaźnikiem paliwa tylko że tez znowu zaniża poziom paliwa w baku. Zauważyłem że jak zaciągane ręczny to wszystko wraca do normy. czy może mi ktoś podsunąć pomysł co to może być? z góry dzięki
- bosssmannn
- Nowicjusz
wydaje mi się, że to może być lipna masa.. no oczywiście jeżeli próbowałeś już regulacji podświetlenia nad włącznikiem świateł;p
tak próbowałem;-) wymieniałem już włącznik świateł ale to też nie pomogło. sprawdzę jeszcze tą masę i napiszę czy dało to jakieś efekty
- Johnatan
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
po prawej stronie od skrzynki z bezpieznikami jest płytka z masą. ona często koroduje. oczyścić i siknąć WD. Z tyłu w skrzynce jest gruby kabel z masą, ma być na swoim miejscu.
http://adven-vksh.ru/14f20" onclick="window.open(this.href);return false;
problem rozwiązany, choć nie wiem co dokładnie było przyczyna. masa siedziała na swoim miejscu i nie miała śladów korozji czy tym podobnych. obruszałem wszystkie kostki i połączenia i wszystko wróciło do normy. dzięki wszystkim za pomoc