ESP czasami się zapala
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- piotrb79
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
ESP czasami się zapala
Nie miałem za bardzo kiedy tego sprawdzić, a przez ydzień kontrolka się nie zaświeciła. Sprawdziłem tylko bezpieczniki. Czy ktoś może mi powidzieć gdzie sprawdzić ewentualne błędy ESP w Vag Com bo za bardzo nie wiem gdzie szukac, czy np w ABS? Jutro bede mial troche czasu to bym sobie sprawdzil.
Zawsze można pojechać SZYBKO.
Nie zawsze można dojechać SZYBCIEJ!!
ESP czasami się zapala
mi sie kolego wydaje ze to bedzie czujnik przechylen bocznych znajduje sie on pod kierownica
sprawdz vagiem aby sie upewnic,
a pewnie kontrolka zapala sie w momencie skretu przy wcisnietym gazie, np wyprzedzanie, zjazd z autostrad slimakami itp
sprawdz vagiem aby sie upewnic,
a pewnie kontrolka zapala sie w momencie skretu przy wcisnietym gazie, np wyprzedzanie, zjazd z autostrad slimakami itp
ESP czasami się zapala
dokładnie mam ten sam problem
Tylko że u mnie zapala się od razu lub przy pierwszym zakręcie.
Czyli:
Tylko że u mnie zapala się od razu lub przy pierwszym zakręcie.
Czyli:
Co w tym przyypadku zrobić ?on6222 pisze:a pewnie kontrolka zapala sie w momencie skretu przy wcisnietym gazie, np wyprzedzanie, zjazd z autostrad slimakami itp
ESP czasami się zapala
problemem mogą być zimne luty głównego czujnika esp - kumpel miał taki problem. trzeba rozebrać taką kostkę w której jest czujnik, wyciągnąć go i dać komuś z lutownicą oporową do przelutowania układu.
- piotrb79
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
ESP czasami się zapala
Na razie nie mam za bardzo kiedy się za to wziąć, a odpukać przez dwa tygodnie kontrolka się nie zapaliła, a system działa (kilka razy się załączył jak było ślisko) i próbowałem różnych sposobów na jej zapalenie (jazda w kółko).
Zawsze można pojechać SZYBKO.