Sterownik zamka centralnego
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
oryginalny moduł komfort na pilota to potrafi - zmiana tylko kilku wartości w epromie
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
KERAJNT pisze:posiadam moduł komfortu i sterownik nie orginalny
to co tam w końcu masz w tym aucie ??KERAJNT pisze:mam orginał sterownik tez
Moduł komfort na pilota jakbyś miał to miałbyś to co chcesz na oryginalnych gratach
nie masz masz dokładany bo... oryginalny nie domyka sam - tylko przy przytrzymaniu przycisku zamykania - to samo przy otwieraniu - wtedy jak przytrzymasz to otworzy szybyKERAJNT pisze:mam orginał sterownik tez tylko ten domyka szyby nie otwiera niestety juz
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
to poszukaj po allegro czy jakiś moduł oferuje taki bajerKERAJNT pisze:chce taki który bedzie i zamykał i otwierał
Jak nie to zawsze jest opcja oryginalnego rozwiązania - zmiana modułu komfortu+dokupienie scyzoryków
gdybys mial scyzoryk, to prawdopodobnie nic nie trzebaby zmieniac poza wartosciami w komforcie
a w Twoim przypadku trzeba dorzucic scyzoryk i nie wiem czy nie wiaze sie to ze zmiana modulu komfortu
a w Twoim przypadku trzeba dorzucic scyzoryk i nie wiem czy nie wiaze sie to ze zmiana modulu komfortu