Immo vw golf 3 pytanie
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Immo vw golf 3 pytanie
Witam.
Zgubiłem jedyny kluczyk do mojego golf 3 tdi silnik 1z. Kluczyk miał seryjny immo i teraz nie wiem co zrobić. Nowy kluczyk z immo kosztuje 450 zł!! . Czy można jakoś obejść immo ? I zastosować zwykły kluczyk bez immo? I czy trzeba wyjmować stacyjkę i klamkę aby dorobić klucz? ( muszę dostarczyć to, do punktu dorabiania kluczy ).
Zgubiłem jedyny kluczyk do mojego golf 3 tdi silnik 1z. Kluczyk miał seryjny immo i teraz nie wiem co zrobić. Nowy kluczyk z immo kosztuje 450 zł!! . Czy można jakoś obejść immo ? I zastosować zwykły kluczyk bez immo? I czy trzeba wyjmować stacyjkę i klamkę aby dorobić klucz? ( muszę dostarczyć to, do punktu dorabiania kluczy ).
- Paweł Marek
- V.I.P.
Immo vw golf 3 pytanie
Użyj wyszukiwarki było wielokrotnie, znacznie mniej to będzie kosztowało. Hasło dopasowanie kluczyka z immo itp. Coś będziesz musiał do fachowca dostarczyć - najlepiej wkładkę klamki czy całą klamkę - pytanie jeszcze czy auto masz otwarte.
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
- 21Golfista21
- Gadatliwa bestia
Immo vw golf 3 pytanie
wywal immo z ecu.
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=87&t=351409 nowy nabytek
to nie, że ja się boję prędkości to prędkość boi się mnie :D
Re: Immo vw golf 3 pytanie
auto jest zamknięte ale mogę otworzyć nie ma problemu, możesz napisać jeszcze raz pierwsze dwa zdania, bo nie za bardzo zrozumiałem ? Wiem że można obejść immo , ale czy dużo roboty przy tym ?Paweł Marek pisze:Użyj wyszukiwarki było wielokrotnie, znacznie mniej to będzie kosztowało. Hasło dopasowanie kluczyka z immo itp. Coś będziesz musiał do fachowca dostarczyć - najlepiej wkładkę klamki czy całą klamkę - pytanie jeszcze czy auto masz otwarte.
- 21Golfista21
- Gadatliwa bestia
Immo vw golf 3 pytanie
dajesz ten klucz bez immo i ci zrobią, wywalenie immo z ecu chyba kosztowało coś około 250zł, wiem że kolega mirras to robi
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=87&t=351409 nowy nabytek
Immo vw golf 3 pytanie
yarko25, najprościej wybrać się an jakiś okoliczny szrot - być może mają tam mk3 z immo - kup od nich kluczyki + wkładki drzwi, stacyjki itd + skrzynkę immo - tak czy siak i tak musisz dorabiać kluczyki - być może koszt tego zakupu wyjdzie tak samo
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
Immo vw golf 3 pytanie
Nie ma w mk3 takiej opcji wywalenia immo nie znam takiego co by to zrobił po prostu się nie da w tych starych sterownikach jedyne to wyjąc puszkę immo i zawieść do elektronika żeby w kodował nowy transponder lub zakup emulatora lub kupno pętli i puszki immo z kluczykami na szrocie z sumując trzeba zobaczyć co będzie opłacalne myślę ze w kodowanie nowego transpondera
Swap instalacji z grupy VAG .
Posiadam schematy elektryczne 1.8 T AUM,AUQ,AGU,APP,BAM,AWT
1.9 TDI ASV,AHF,ALH,AWX,ATD
Posiadam przerobione instalacje od 1,8T AGU,AUM do MK2,MK3
Posiadam na sprzedaż kompletna instalacje do R32
Immo vw golf 3 pytanie
hmm z tego co kojarzę to vagepromer odczytuje bez wyjmowania z autajeryk10 pisze: jedyne to wyjąc puszkę immo i zawieść do elektronika żeby w kodował nowy transponder
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
Immo vw golf 3 pytanie
zgadza się ale nasz kolega ma auto nie na chodzie i kto do niego podjedzie żeby z czytać pin najprościej wyjąc puszkę immo i podjechać do gościa który to robi chyba ze ktoś podjedzie
Swap instalacji z grupy VAG .
Immo vw golf 3 pytanie
podpowiedz na PW
jak robisz już coś złego,to rób to dobrze
LAUNCH X431,VCDS 11.11.5,VAG-TACHO 2.5,VAGDashCAN 5.29,AUTO-COM,OP-COM
LAUNCH X431,VCDS 11.11.5,VAG-TACHO 2.5,VAGDashCAN 5.29,AUTO-COM,OP-COM
Immo vw golf 3 pytanie
kolego nie lepiej wstawić emu za 70 dyszek z allegro i po problemie ?
ELEKTRONIKA SAMOCHODOWA ECUDIAG www.ecudiag.pl
Hamownia klucze immo naprawa sterowników radio code
Wrocław 793-195-950
Regeneracja wtryskiwaczy CR wszystkich marek
Hamownia klucze immo naprawa sterowników radio code
Wrocław 793-195-950
Regeneracja wtryskiwaczy CR wszystkich marek