Witam, forum czytuje nie od dzis, ale to moj pierwszy post wiec chce sie przywitac;)
Wczoraj wyciagalem radio i podczas skladania zeby miec wygode postanowilem odpiac kable od awaryjnych i poduszki, zimno ostatnio i nie pomyslalem o wlaczonym zaplonie, grzalem sie w aucie......
Zapalil sie blad poduszki i wlacza sie za kazdym razem, pomaranczowa poducha swieci sie na desce caly czas, pytanie moje brzmi, czy nie bedzie problemu skasowac tego komputerem u mechanika? Czy moze poszlo cos powaznego?
Spokoju mi nie daje a dzis bylem w pracy i nie zdazylem podjechac do znajomego mechanika na resecik, podjade w poniedzialek, ale nie przestaje o tym myslec.....ktos wie co to moze byc?
Airbag Fault Golf MKV
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
Airbag Fault Golf MKV
nic innego jak błąd, który powstał kiedy odłączyłeś wtyczkę. Błąd należy wykasować komputerowo i kontrolka zniknie.greg77 pisze:ktos wie co to moze byc?
Re: Airbag Fault Golf MKV
Qto pisze:nic innego jak błąd, który powstał kiedy odłączyłeś wtyczkę. Błąd należy wykasować komputerowo i kontrolka zniknie.greg77 pisze:ktos wie co to moze byc?
Super, czyli skasuje go w poniedzialek, wystraszylem sie, ze przez wlasna nieuwage wpedze sie w koszty a to skonczy sie na podlaczeniu komputera i wykasowaniu bledu. Dzieki!
Re: Airbag Fault Golf MKV
doggie pisze:na przyszłość pamiętaj - jak odłączasz poduszkę o nie włączaj zapłonu
Hehe, to juz wiem:D