Na dziurach mryga kontrolka ręcznego
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- Słowiu
- Grupa Świętokrzyska
- Kontakt:
Powitać:)co może być przyczyną tego że na dziurach mryga mi czerwone światełko od hamulca recznego?Ręczny przecież nie jest zaciągnięty.Czy to może być wina tego czujnika który jest przy dźwigni?Miał ktoś podobną sytuację?
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
MOJE BYŁE GTi
MOJE BYŁE GTi
Słowiu pisze:Czy to może być wina tego czujnika który jest przy dźwigni
Zawsze może być Ciut Ciut więcej!!!
- Słowiu
- Grupa Świętokrzyska
- Kontakt:
Re: Na dziurach mryga kontrolka ręcznego
Zdjąłem osłonkę ręcznego ale nie widać żeby to było to,dalej mryga jak mrygało,muszę spróbować jeszcze odłączyć tą końcówkę i wtedy zobacze czy świci :dRafał 21 pisze:Słowiu pisze:Czy to może być wina tego czujnika który jest przy dźwigni
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
MOJE BYŁE GTi
MOJE BYŁE GTi
- Słowiu
- Grupa Świętokrzyska
- Kontakt:
jhosef pisze:Sprawdź poziom płynu hamulcowego.
Sprawdziłem bo wymieniane były hample z tyłu więc musiałem skontrolować
Poziom jest także to odpada,obstawiam coś z elektryką bo przy okazji mi krańcówka w drzwiach od lampki podobnie się zachowuje,raz łączy raz nie i zdarzyło mi się że bez kluczyka w stacyjce włączyła się dmuchawa ;p
MOJE BYŁE GTi
MOJE BYŁE GTi
- Paviarotti
- Lord GTI
W mk4 kiedyś tak miałem, że na dziurach, podczas jazdy pod górkę, albo podczas gwałtownego przyspieszania migała kontrolka ręcznego. Okazało się, ze mało płynu. U Ciebie to odpada, więc pewnie coś z czujnikiem ręcznego.
- Słowiu
- Grupa Świętokrzyska
- Kontakt:
No powiem Ci że kolega dziś mi powiedział że w Jetcie A2 miał tak samo i jak dolał płynu ustało.Bo podobno ta kontrolka też jest od poziomu płynu.Jak sprawdzałem to jest więc nie wiem może się coś przywiesiło ,odkręcę jeszcze raz i obadamPaviarotti pisze:W mk4 kiedyś tak miałem, że na dziurach, podczas jazdy pod górkę, albo podczas gwałtownego przyspieszania migała kontrolka ręcznego. Okazało się, ze mało płynu. U Ciebie to odpada, więc pewnie coś z czujnikiem ręcznego.
Dzięki
MOJE BYŁE GTi
MOJE BYŁE GTi