Przekaźnik 192 pytanie.
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Przekaźnik 192 pytanie.
Jaki przekaźnik zamiast 192 (kolor szary) mogę wsadzić w jego miejsce ponieważ dowiedziałem się że ten przekaźnik jest pod lusterko z czujnikiem deszczu, ja takiego lusterka nie posiadam ale przekażnik jest ten wsadzony. Powodem zapewne niesprawności (braku czujnika deszczu) jest to że po właczeniu czasówek wycieraczka omiata raz i staje. Czy jest inny który wyeliminuje ten objaw?
Przekaźnik 192 pytanie.
okej czyli on tam podejdzie w zamian tego szarego tak i jest tej samej wielkosci? Ten szary jest w kształcie prostokątu, czy poprostu go wyjmuję i wsadzam ten 377?
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
Przekaźnik 192 pytanie.
podejdzie, wyciągasz ten co masz i wkładasz inny...przy zmianie z 377 na inny trzeba wprowadzać zmiany w instalacji - są opisy na forum
Przekaźnik 192 pytanie.
Dziękuje, temat mozna zamknąć. Zadam jednak jeszcze pytanie tego typu czy zastosowanie przekaźnika do lusterka z czujnikiem deszczu ma odpowiedzialność za predkość pracy silniczka? Całość wyczyszczona mechanizmu poskładana jak trzeba, a wycieraczki chodzą i tak nie mrawo. Czy po wsadzeniu takiego przekaźnika jak ma być prędkość ulegnie zmianie?
Dnia 25 stycznia wymieniłem przekażnik i zaczęły działać wycieraczki czasowo (max 40 sek- min. 5 sekund) Co do prędkości hmm różnica chyba znikoma nie widoczna. Czasówka działa juhu. Myślałem że manetka do wymiany od zgarniaków.
Dnia 25 stycznia wymieniłem przekażnik i zaczęły działać wycieraczki czasowo (max 40 sek- min. 5 sekund) Co do prędkości hmm różnica chyba znikoma nie widoczna. Czasówka działa juhu. Myślałem że manetka do wymiany od zgarniaków.