Witam
Mam dosyc osobliwy problem. Jakis czas temu postanowilem zmienic licznik i traf chcial ze kupilem ten z dodatkowymi kontrolkami typu wlaczone swiatla, zapiete pasy. Miwlem tarcze od momana + podswietlane wskazowki i taki zestaw zamontowalem w aucie. Odziwo zaczela mi sie palic kontrolka hamulca recznego mimo ze na poprzednim liczniku wszystko bylo ok. Po sprawdzeniu wszystkich kabli, plynu hamolcoeego etc jest bez zmian. Podlaczlem komputer i wyswietla mi sie blad ktory brzmi mniej wiecej tak" brak wystarczajacego sygnalu czujnika hamulca". Nie wiem czy ten licznik vdo ma jakies ukryte zdolnosci. Na moim motometrze nie bylo z tym problemu. Prosilbym o jakies pomysly co moze byc nie tsk. Dodam ze komp nie moze wejsc do licznika i sprawdzic co tam jest nie tak.
Pozdrawiam
Kontrolka hamulca recznego
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Moja szara gadzina :D
viewtopic.php?f=88&t=358463 - SPRZEDANY :(
Nowy nabytek A6 C5 2.7 Bi_TURBO :)
viewtopic.php?f=91&t=557480
- Paweł Marek
- V.I.P.
nie jestem pewien ale chodzi chyba o czujnik zużycia klocków, coś gdzieś o tym było nie pamiętam co.
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
Paweł Marek, Dzięki za info Rozmawiałem z Rydzem bo przerabiał mój licznik i faktycznie to od zużycia klocków i trzeba zrobić mostek na pinach. Temat można zamknąć Dzięki WIELKIE!
Moja szara gadzina :D