Golf IV z początku 2001 roku,jakie nr. modułu komforu ,oraz nr zterowników w drzwiach.Kluczyk z pilotem,dwie elektryczne szyby bo dwu drzwiowy,oraz elektryczne lusteka .
Wiem,że coś nie pasuje do tego kompletu z tego co jest zamontowane,albo nic nie pasuje tylko zbieranina.
Mam tak moduł centralnego 1C0 962 258
Drzwi prawe silnik 1J2 959 802 C
Drzwi lewe silnik 1C1 959 801A
Jaki moduł komfortu i silniczki szyb?
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
kierownica z prawej strony - silniczek pod komfort 1J0 959 799 (i tu litery np AH jak na pilota)edzio pisze: 1J2 959 802 C
silniczek drzwi lewych - kierowcy - pod komfort 1C0 959 799 (i tu litery)edzio pisze:1C1 959 801A
sterownik zamka centralnego bez obsługi szybedzio pisze:Mam tak moduł centralnego 1C0 962 258
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
czyli nic nie pasuje ,tak jak sie domyślałem,
Co powinno być ,jaki komplet na pilota ?,bo pilot jest.
Co powinno być ,jaki komplet na pilota ?,bo pilot jest.
rozbierałeś drzwi i obejrzałeś wiązkę od komfortu? Jak masz możliwość załącz fotki wtyczek (+ numery) - trzeba będzie zdecydować co najlepiej zrobić/co przerobić
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć