Lusterka od Skody SuperB
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Lusterka od Skody SuperB
Noszę sie z zamiarem zakupu lusterek od skody superB rocznik 2004, są to lusterka el składane grzane oraz regulowane z funkcja living home. Co będę musiał jeszcze zakupić aby te lusterka zadziałały w moim golfie głownie chodzi o skladanie luster, posiadam już przełącznik od regulacji szyb z mozliwoscia ich zamkniecia, czy tylko podpinam sie pod elektrykę i wszystko gra czy dokupuje coś jeszcze ? Szukalem troche juz o tym ale sie zmieszałem kompletnie i postanowiłem napisać temat, prosze o konkretne odpowiedzi. z gory dzieki
Lusterka od Skody SuperB
oryginalnie w superbie jest tak ze przełącznik daje sygnał do sterownika w dziwach i sterownik załącza złożenie lusterek Do jakiego auta to ma być
Swap instalacji z grupy VAG .
Posiadam schematy elektryczne 1.8 T AUM,AUQ,AGU,APP,BAM,AWT
1.9 TDI ASV,AHF,ALH,AWX,ATD
Posiadam przerobione instalacje od 1,8T AGU,AUM do MK2,MK3
Posiadam na sprzedaż kompletna instalacje do R32
Lusterka od Skody SuperB
do golfa IV, rocznik 98. mam tam przelacznik juz był nie wiem dlaczego, wiec jak zakupie jeszcze sam przekaznik z audi to dam rade zrobic skladanie lusterek w mk4 ?
Lusterka od Skody SuperB
jaki przekaźnik z audi podejrzewam wystarcza zwykłe przekaźniki bo włócznik od regulacji lusterka załącza masę tak jest w vw i na pewno daje sygnał masowy na złożenie lusterek tylko trzeba trochę pomyśleć i będzie działać
Swap instalacji z grupy VAG .
Lusterka od Skody SuperB
http://allegro.pl/przekaznik-lusterek-3 ... 29367.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Coś takiego
Coś takiego
Re: Lusterka od Skody SuperB
Ktoś montoważ już lusterka od Skody w MKIV,bo widzę że temat nie zakończony....GranuL pisze:jak je upchać na aucie mają inne trójkąty i mocowania na trójkąty
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
Lusterka od Skody SuperB
z tego co kojarzę to trójkąty można przełożyć i lustro wtedy pasuje... składanie na przekaźnikach z Audi albo wymiana silniczków szyb i zrobić oryginalnie jak było w mk4
Qto pisze:z tego co kojarzę to trójkąty można przełożyć i lustro wtedy pasuje... składanie na przekaźnikach z Audi albo wymiana silniczków szyb i zrobić oryginalnie jak było w mk4
Qto, a nie słyszałes cos o zamianie lusterek z MKV do IV ??
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
Lusterka od Skody SuperB
słyszałem...ale chyba nie będziesz o to pytał w każdym napotkanym temacie o lusterkachYoo! pisze:Qto, a nie słyszałes cos o zamianie lusterek z MKV do IV ??
Sory, ale szybko chciałem ogarnąc temat i nie zauważyłem, że odpisujesz mi w każdym temacie.Qto pisze:słyszałem...ale chyba nie będziesz o to pytał w każdym napotkanym temacie o lusterkachYoo! pisze:Qto, a nie słyszałes cos o zamianie lusterek z MKV do IV ??
A po za tym skoro jakiś temat już istniał (co zauwazyłem po napisaniu mojego) to pomyslałem, że odkopie go troszkę
http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=14&t=547642" onclick="window.open(this.href);return false;
składanie lusterek na przekaźniku Audi
USUNIĘTE PRZEZ ADMINISTRATORA
matipro22 pisze:http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=14&t=547642
Ale mi nie chodzi o stronę elektryczną, lecz o montaż, zamiane, składanie lusterek mi nie potrzebne i po za tym chodzi mi o konkretne lustra, MK5 bądź Passat
Lusterka od Skody SuperB
Czy ktokolwiek ma ten temat obadany i próbował już na własnej skórze zaadaptować lusterko od Skody Superb 3U przed faceliftingiem (2001-2006). Czy cały stelaż można bez problemu zaadaptować na trójkąty montażowe od MK4, jak w przypadku lusterek z Passka B5, Leona, czy Toledo?