Panowie, taki problem:
Jak widać urwane jest pokrętełko od regulacji lampy, pytanie brzmi więc, czy da się to przełożyć z innej lampy? Szukam i nigdzie nie mogę znaleźć info. Może jest jakiś zestaw naprawczy?
pomocy
[Bora] regulacja świateł
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- Waqa
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
[Bora] regulacja świateł
zdjecie nie jest zbyt wyraznie ale z tego co widze to brakuje Ci calego mechanizmu regulacji. . z tego co się kiedyś dowiadywałem u lampiarza (u mnie kreci się, ale nie rusza lustrem) to trzeba rozklejać lampę a części zamienne najlepiej pozyskać z jakiejś rozbitej lampy
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
[Bora] regulacja świateł
Pytanie czy tylko brakuje czy coś jest uszkodzone - na zdjęciu nie widać. Może kup jaką potłuczoną lampę i próbuj przełożyć...
[Bora] regulacja świateł
Hmm jest urwany ten grzybek z zębatką i brakuje tej nakładki wierzchniej z drugą zębatką do kręcenia. Pytanie brzmi, czy ten mechanizm jest zespolony w jakiś sposób z lampą, czy faktycznie mogę kupić jakąś rozwaloną lampę (zwykła też podejdzie?) i przełożyć? Lampy od golfa też mają taką samą regulację?Waqa pisze:zdjecie nie jest zbyt wyraznie ale z tego co widze to brakuje Ci calego mechanizmu regulacji
- Waqa
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
[Bora] regulacja świateł
miskieusz tak czy siak nie obejdzie sie bez rozbitej lampy. Poszukaj na allegro jakiejś stłuczki i próbuj jakoś to przełożyć. Golf ma regulacje, ale czy taka sama to nie wiem (podejrzewam ze podobne jak nie identyczne).