falujace obroty
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
falujace obroty
witam posiadam golfa mk3 1.6 75 km AEE na pelnej szprycy. i mam taki oto problem jak przekrece zaplon (zapala sie kontrolki) i chce go szybko odpalic to faluja mi obroty tak od 1000 do 2000 jak by cos gazowalo nic. a jak zrobie ten sam manewr z przekreceniem kluczyka i poczekam 30 sekund to normalnie jest obroty 650 i nie faluja. nikt mi pomoc nie moze moze ktos z was mial podobny problem lub wie cos na ten temat to prosze o podpowiedz
falujace obroty
Łoł, najpierw ja bym popracował nad pisownią i składnią, potem brał się za auto.
A przy aucie podstawy, sonda lambda, sprawdzić, reszta na forum wisi.
A przy aucie podstawy, sonda lambda, sprawdzić, reszta na forum wisi.
- mk2manhattan
- Ma gadane
falujace obroty
kolego pierwsze co bierz sie za czyszczenie i nasstaw podstawowy przepustnicy bo to zapewne to go boli( chodz czasem juz nawet czyszczenie nie pomaga)
falujace obroty
czyscilem przepustnice i byla robiona adaptacja przepustnicy niby wszystko wporzadku ale elektryk mowil ze jak auto ostygnie to jakis tam blad wyskakuje. i tak do okola. mial ktos podobny problem?/
- mk2manhattan
- Ma gadane
falujace obroty
nie pamietam . ale mowil ze na cieplym silnik przyjmuje nastawy ale jak postoi 8 h to jak sie go odpala to tak chodzi jak by nie byl adaptowany.i faluja obroty.tyle wem co mi spec mowil nie wnikalem czemu i co. a masz jakies propozycje ???
- mk2manhattan
- Ma gadane
falujace obroty
o to chodzi ze nie zmienailem jutro zmienie i dam znac a jak narazie to sie dowiedzialem cos nowego ze u mnie auto gubi nastawy przepustnicy.