No dokładnie tak jak napisałem...
Szukam szukam i nie mogę znaleźć schematu płyty do licznika motometer z mk4...
Albo może ktoś zmieniał podświetlenie w w/w i zna rezystory które odpowiadają za obwód ledów podświetlających licznik, a konkretnie ledy od skali obrotomierza i prędkościomierza... Wskaźnik temperatury i paliwa idzie inną drogą i świeci nieco ciemniej (nawet w oryginale) ale to jest akurat cecha szaf MM że nie trzymają równego natężenia...
Chciałem je lekko przyciemnić więc muszę zmienić opór... Będę wdziećzny za każdą pomoc...
potrzebny schemat licznika MM
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
'99 e46 328ci na bogato i bokiem ;)
'99 multivan highline ACV na bardzo bogato ;)
'00 bora variant AHF automat na przebogato :D <--żonowóz
'04 Octavia kombi ASV na bardzo bogato na dupowóz po pracy
'17 kia venga 1,4/90 na bogato /służbowa = najlepsza do wszystkiego chociaż mega słaba ;)
'17 kia venga 1,4/90 na bogato /służbowa = najlepsza do wszystkiego chociaż mega słaba ;)
i nie znajdziesz bo nikt nie zajmuje się naprawą lecz wymienia (koszt naprawy często przekracza koszt licznika) - wystarczy że przelecisz drogę ścieżki i znajdziesz to czego szukasz.steniu4 pisze:Szukam szukam i nie mogę znaleźć schematu płyty do licznika motometer z mk4
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
No szczerze mówiąc spodziewałem się tego :/
Będę musiał więc poszukać, choć miałem nadzieję, że coś tam jednak się dowiem bo na różnych forach parę "opisów" VDO znalazłem ale MM bieda...
Trudno. Musze więc poczekać aż wrócę do pracy w poniedziałek i dopiero zacznę szukać, potem liczenie i grzebanie
Spoko dzięki
Będę musiał więc poszukać, choć miałem nadzieję, że coś tam jednak się dowiem bo na różnych forach parę "opisów" VDO znalazłem ale MM bieda...
Trudno. Musze więc poczekać aż wrócę do pracy w poniedziałek i dopiero zacznę szukać, potem liczenie i grzebanie
Spoko dzięki
'99 e46 328ci na bogato i bokiem ;)