Swiatła przeciwmgielne tylne nie działają
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Witam mam taki problem z moimi światłami tylnymi przeciwmgielnymi które nie działają. Gdy włączam zapala się kontrolka że działają lecz z tyłu 0... Czy może być tak że ich w ogóle nie ma czyli nie były montowane? Samochód kupiłem w 2006 ale dopiero teraz zabrałem się za to.. Proszę o podpowiedź co mogę z tym zrobić.
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
W lewej lampie światło jest, w prawej nie było oryginalnie... ale skoro pytasz czy jest opcja że światła nie ma to domyślam się że nie wpadłeś na pomysł sprawdzenia żarówki
tak jak mówiłeś żarówka;) Myślałem że są 2 i nie możliwe żeby obie się przepaliły.. Co zrobić żeby ta po prawej też świeciła?
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
pociągnąć kabelek szaro/biały od lewej lampy do prawej, tyle że jak w prawy wkład włoży się żarówkę przeciwmgielnego to nie da rady go wadzić w lampę...trzeba najpierw odkręcić i wyciągnąć trochę lampę, wsadzić wkład mniej więcej jak ma być, wsadzić lampę i wkład do niej...na końcu przykręcić lampę.