wiszący kabelek przy klaksonie

Tutaj piszemy o problemach związanych tylko z elektryką

Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP

Awatar użytkownika
darrrrekdaro
edismd.
edismd.

Re: wiszący kabelek przy klaksonie

Post autor: darrrrekdaro » śr lis 16, 2011 14:59

bartekkk1 pisze: a moze wyciagnij ten przyscisk i zobacz czy on nie jest czasem przytopiony
wyciągnąłem cały przycisk awaryjnych i rzeczywiscie capi od niego strasznie i wlasnie to ten smród ale nie widze zadnych przytopień w nim ;/ wszystko dziala jak powinno. napewno w srodku po dobudową coś sie podziało ale nie potrafie go rozebrać wiec chyba odpuszcze sobie. moze smród ustanie po jakims czasie;/ jedyna rzecz jaka mozna dostrtzec to z tył tam gdzie są wystające miedziane styki tego awaryjnego jest jakaś żółta maź gdzie niegdzie.. jak miód , cos takiego.
Obrazek

Mój Golf tutaj

Awatar użytkownika
bartekkk1
Użytkownik
Użytkownik

Post autor: bartekkk1 » śr lis 16, 2011 16:57

darrrrekdaro, czyli ten knefel ci sie przytopil rozebrac sie go da napewno wiec ja bym kupil nowy

Awatar użytkownika
darrrrekdaro
edismd.
edismd.

Post autor: darrrrekdaro » czw lis 17, 2011 00:44

ja go wyperfumowałem calvinem cleinem i nie śmierdzi- powaga ;p
tylko jak przystawie nos to czuje pośmierdywanie a tak to nic heh. moze sie ,, wywietrzy,, i nie trzeba bedzie kupowac nowego:) jutro odepne kleme i przypne raz jeszcze zobacze czy ten wyswietlacz temperatury mi sie nie bedzie wyswietlał tzn czy cały czas bedzie ustawione srednie spalanie i dam znać no i myślę, że bedzie mozna zamykac temat. ale to jutro :) pozdrawiam

Mój Golf tutaj

Awatar użytkownika
darrrrekdaro
edismd.
edismd.

Post autor: darrrrekdaro » pn lis 21, 2011 20:58

co do tego kabelka od temperatury to jest tak jak było czyli termometru nie miałem, wtyczki też, wisiał tak cały czas więc narazie się tym nie przejmuję. dowiedziałem się, że to, że mi pokazuje od czasu do czasu temperature komputer nawet po tym jak zmienie na srednie spalanie jest normalne, gdyż kiedy temp. spada poniżej 4 stopni to komputer automatycznie mnie informuje, ze temp. bliska zera i wskakuje po kilkunastu minutach sam nawet jak ja ustawie powiedzmy to średnie spalanie :) wiec problem z głowy. temat mozna zamknąc i dzieki za odpowiedzi

Mój Golf tutaj

ODPOWIEDZ

Wróć do „Elektryka”