brak świateł mijania oraz dmuchawy
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
witam mam problem poniewaz czasami przestaja sie palic swiatła mijania a przy okazji tego przestaje dmuchac dmuchawa ujade kawalek i znowu sie zalaczy i tak wkolko. gdzie szukac przyczyny tego aha no na swiatala zalozone sa przekazniki tzn ja znalazlem raptem jeden
Sprawdż przekażnik 18 , problemem może też być kostka stacyjki jeżeli przekażnik jest oki
-
- Nowicjusz
Więc na 90% to będzie wina kostki stacyjki. Też przerabiałem ten temat. Wraz ze światłami mijania nie działają takie urządzenia jak dmuchawa i wycieraczki. Zgadza się? Wymień kostkę stacyjki i powinno być git
- Zico63b
- Mistrz KieroVWnicy
Wolnego! Reflektory są w chwili gdy dmuchawy nie ma - czy też rzeczywiście wszystko razem pada? Jak są to nie kostka a przekaźnik odciążający czyli "18"; choć w starszych wersjach miał inny numerek - to już na forum, chyba gdzieś widziałem opis wszystkich numerków do Golfa 2.
-
- Nowicjusz
jest brak wszystkiego czyli swiatal dmuchawa wycieraczki dzieki za info jutro bede patrzyl, objaw jest taki jakby nie bylo zasilania