Witam Panowie
mam pewien problem z moią golfiną, mianowicie od paru dni mam problem z kierunkowskazami. Raz na jakiś czas poprostu ich nie mam, włanczam prawy lub lewy i nic nie mruka nawet kontrolki ( awaryjne mam), ale po paru minutach znowu są. Nie wiem czy to ma jakieś powiązanie ale wczoraj szalał mi po zatankowaniu wskaźnik poziomu paliwa, zalałem za 30zl i początkowo miałem prawie minimum, by po jakiejś godzinie jazdy i staniu w krku było full, a po paru minitach połowa, (teraz jest już normalnie). Aha pare dni temu nie chciał mi odpalić tj. rozrusznik nie kręcił, ale jak lekko dotknołem klem to odpalił, chciałem zaznaczyć ze klemy mam dobrze dokręcone i nie zaśniedziałe, miałem już taką sytuację z 5 razy, czy to moze miec też wpływ na te kierunkowskazy? no i w czym moze byc problem?
pozdrawiam
Znikające kierunki
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Znikające kierunki
podmienić przełącznik awaryjnych
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
Znikające kierunki
na zmiane przełącznika jeszcze nie miałem czasu ale zaówarzyłem jeszcze jedną przypadłość, w momencie kiedy nie działają mi kierunki nie działa równierz nawiew, co może być przyczyną? mam nadzieje że nie psuje mi sie komputer.
Znikające kierunki
stacyjka? brak zasilania?Hooki pisze:ale zaówarzyłem jeszcze jedną przypadłość, w momencie kiedy nie działają mi kierunki nie działa równierz nawiew, co może być przyczyną?
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć