Witam
Mam kłopot ze swoim MK4 mianowicie cały czas miga immobiliser i auto odpala na 3s i gaśnie. Sprawdzałem na 2 kluczykach i z każdym to samo. Sprawdziłem bezpieczniki. Ma ktoś może pomysł co to może być??
immobiliser w MK4 1.6 98r
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
musisz podlaczyc auto pod kompa i zczytac bledy mozliwe ze padl immo albo sie rozkodowal( zdarza sie) i ponownie zakodujesz-> na forum opisane wiele razy uzyj wyszukiwarki
ale podsumowujac
1. podepnij kabel pod kompa) jesli nie masz to wejdz na forum regionalne ktos napewno ci pomoze) i wstaw tutaj bledy
ale podsumowujac
1. podepnij kabel pod kompa) jesli nie masz to wejdz na forum regionalne ktos napewno ci pomoze) i wstaw tutaj bledy
kostki licznika sprawdź
jak robisz już coś złego,to rób to dobrze
LAUNCH X431,VCDS 11.11.5,VAG-TACHO 2.5,VAGDashCAN 5.29,AUTO-COM,OP-COM
święta prawda, sam nie wierzyłem, bo też to przechodziłem. Ale odpiąłem, zapiąłem ponownie i spokój do tej porynorek111 pisze:kostki licznika sprawdź
Re: immobiliser w MK4 1.6 98r
90% to wina słabego połączeniaseebst pisze:święta prawda, sam nie wierzyłem, bo też to przechodziłem. Ale odpiąłem, zapiąłem ponownie i spokój do tej porynorek111 pisze:kostki licznika sprawdź
jak robisz już coś złego,to rób to dobrze
lub zdechł licznik - mam na półce takiego właśnie typa co wszystko pięknie działa za wyjątkiem immo - sam nie wierzyłem ale każdy inny licznik bezproblemowo chodził w tym aucie za wyjątkiem tego, który w żadnym nie dał dokodować kluczy (licznik bez CAN) a na tym aucie gdzie do tej pory chodził nie widział swoich kluczy.norek111 pisze:90% to wina słabego połączenia
Tak jak norek111, napisał - sprawdzić wtyczki
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5