Jakieś rady?
Jeszcze od wtyków licznika wychodzą 2 kostki ala komputerowy molex. Czy one mają być ze sobą złączone? Bo nawet jak złączę, to wyświetlacz nie działa.
Golf mk2 1987.
Prosze o pomoc, pilne.
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Gdzieś na forum znalazłem schematy. Ale prędkość pokazuje OK, przy 100/h mam 3000 obrotów, więc chyba OK. Mam tą skrzynię z piątym biegiem 'ekonomic'Witek.J pisze:Zależy z jakiego schematu korzystałeś, w sieci krąży błędny schemat i zdaje mi się że nawet na głównej on był zamieszczony. Jakieś kombinowane te zegary, prędkościomierz od diesla a reszta z benzyny. Cholera wie czy to sprawne.
Możliwe że się jakoś ułożyło nie tak. Jak wyjmę to szare to mam 3 druciki idące bezpośrednio w płytkę jak w liczniku wyżej (VDO) ten licznik co dałeś to Twój? To A idzie do płytki MFA.barto125 pisze:Czy to przez to, że podciśnienie podłączyłem zwykłym wężykiem, takim jak od spryskiwacza?
pokazuje średnią, chyba że będziesz trzymać na 0 i przełączysz to pokaże aktualną w danej chwili kilka sekund opóźnienia jak byś trzymał i zmieniał prędkość. Jak nie masz halla to nici ze zliczania kilometrów, średniej i spalania. Jutro mogę wyjąć licznik bo mam w samochodzie.barto125 pisze:A tam, gdzie jest km/h, to pokazuje średnią, czy aktualną prędkość?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 31 gości