światło stopu
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
światło stopu
Chciałem zapytać co moze być źle zrobione ponieważ jest taka sytacja ze miałem pociągniete kabelki po 3 światło stopu. Kupiłem wiec niedawno takie światło podłaczyłem je i okazało sie że działa, ale po właczeniu świateł przestaje świeci tylko na wyłaczonych światłach. Pozostałe świecą normalnie.
- Paweł Marek
- V.I.P.
światło stopu
Niejasno wytłumaczyłeś. Jeśli świeci się razem ze światłami postojowymi a nie ze stopami to jest źle podłączone.
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
światło stopu
nie poprostu jak wcisne stop to świecą wszystkie 3 śwatła a po zaświeceniu świateł postojowych czy mijania i wciśnięciu hamulca świecą tylko 2 a ten 3 dodatkowy nie świeci
światło stopu
znaczy to wczesniej świeciło dobrze bo jeden kabelek jest na stałe skrecony i zaizolowany a drugi gdzieś na wsówke
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
światło stopu
Dexter18 pisze:wczesniej świeciło dobrze
jak tak będziesz pisał to ciężko będzie pomóc...Dexter18 pisze:podłaczyłem je i okazało sie że działa, ale po właczeniu świateł przestaje świeci tylko na wyłaczonych światłach
odetnij kable które są i pociągnij nowe...jeden z wtyczki od lampy (od światła stop) a drugi skąd chcesz, tak żeby była na nim masa...może też być z wtyczki lampy, a możesz śrubką przykręcić do punktu masowego