fabryczny kolor podświetlenia reg. nawiewu
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Mam pytanie gdzie można kupić diody o kolorze zielonym (jak fabrycznie podświetlone są przełączniki i cała konsola w golfie III ) Chcę zrobić oświetlenie regulacji nawiewów ale u mnie w mieście w sklepie dostepne sa tylko diody zielone - normalna zieleń - różnią sie kolorem od reszty podświetlenia wnętrza golfa Prosił bym o jakieś linki itp .
Wnętrze golfa praktycznie nie ma diod - 95% wszystkiego podświetlają żarówki, T4.
Żeby porządnie całość przerobić na diody trzeba trochę posiedzieć bo te tanie z sklepów świecą wąsko i słabo.
Żeby porządnie całość przerobić na diody trzeba trochę posiedzieć bo te tanie z sklepów świecą wąsko i słabo.
Re: fabryczny kolor podświetlenia reg. nawiewu
ale masz problemy.burza999 pisze:Mam pytanie gdzie można kupić diody o kolorze zielonym
http://allegro.pl/listing.php/search?sg ... da+zielona" onclick="window.open(this.href);return false;
fabryczna zieleń jest kiepska, jak już to radzę wszędzie powymieniać. 20 lat temu nie było diod o żywszych kolorach niestety.
MK3 ADZ->AGU
Mi akurat chodzi żeby zostawić fabryczne a tylko ulepszyć (żeby mocniej był podświetlamy panel reg. nawiewu) o takiej samej barwie jak stary fabryczny kolor
To wstaw kilka superjasnych diod w miejsce żarówki (najlepiej spiłować soczewki i poustawiać je odpowiednio).
MK3 ADZ->AGU