Nie odpala golf V
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Nie odpala golf V
Witam.Mam problem z Golfem V 1.9 TDI z 2004r.Nie działała mi szyba od kierowcy i lusterko,jak się okazało przerwał się jeden przewód po złączeniu coś się stało i nie idzie mi prąd na przekaźnik 458 od świec żarowych nie grzeją świece i nie odpala.Przekaźnik ok. bezpieczniki też.Miał może ktoś podobny problem proszę o poradę.Pozdrawiam.
Nie odpala golf V
Zobacz czy czasami alarm nie zablokowal
Swap instalacji z grupy VAG .
Posiadam schematy elektryczne 1.8 T AUM,AUQ,AGU,APP,BAM,AWT
1.9 TDI ASV,AHF,ALH,AWX,ATD
Posiadam przerobione instalacje od 1,8T AGU,AUM do MK2,MK3
Posiadam na sprzedaż kompletna instalacje do R32
Nie odpala golf V
Wziąłem przekaźnik od kolegi z passata b6 i to samo brak poprawy a do tego po włożeniu tego przekaźnika do passata też i passat nie odpala i pokazuje komunikat wciśnij sprzęgło.Nie możemy dojść co się stało.Kupiliśmy nowy przekaźnik do passata i nic jak stał tak stoi.
Nie odpala golf V
Sprawdz w skrzynce elektronicznej pod kierownica napiecie w czarnej kostce G 12 pin czarny kabel czy ma napiecie po stacyjce Troche dziwna sprawa to tak wyglanda jakby sterownik silnika padl ale to tylko teoria
Swap instalacji z grupy VAG .
Nie odpala golf V
Z passatem się udało wystarczyło przełożyć przekaźnik w wolne miejsce i zaskoczył zobaczymy jak długo.Z golfem niestety jeszcze nie mamy pomysłu bo w tym miejscu co passat jest przekaźnik 433.Jedyne co nam się udało zrobić to tyle że po złączeniu styków w przekaźniku golf odpala ale to trochę za mało.Nie wiemy skąd idzie napięcie na przekaźnik 458.Może ktoś wie,lub ma schematy elektryczne do golfa V.