Pilnie potrzebuje pomocy ! Zgubiony kluczyk w Amsterdamie.

Tutaj piszemy o problemach związanych tylko z elektryką

Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP

Awatar użytkownika
klintonMK2
Gadatliwa bestia
Gadatliwa bestia

Re: Pilnie potrzebuje pomocy ! Zgubiony kluczyk w Amsterdami

Post autor: klintonMK2 » sob lip 16, 2011 02:26

jeśli chodzi o blokadę, to ja naciąłem stacyjkę brzeszczotem zaraz przy kolumnie, jak doszedłem do rygla (stacyjka alu, rygiel stal, więc czuć, gdy się do niego dociera), to naciąłem go parę mm i przesunąłem śrubokrętem w bok i po blokadzie..

Awatar użytkownika
Qto
_
_
Auto: MK 4
Silnik: ASZ
Kontakt:

Pilnie potrzebuje pomocy ! Zgubiony kluczyk w Amsterdamie.

Post autor: Qto » wt sie 02, 2011 22:20

świeży cytat z innego tematu:
młodziak9 pisze:Witam, pisałem już o swoich problemach na wyjeździe i otrzymałem pomoc - która bardzo się przydała więc dziękuje po raz kolejny. Pojawił się jednak jeszcze jeden problem.. Jestem w Amsterdamie golfem 2 i zgubiłem kluczyki. Zdjąłem blokade kierownicy,kilka razy odpalalem auto na krotko i przydalo się to bardzo, ale teraz chce wracac, więc - Podłączyłem do wkładu stacyjki kable i jest problem - ze skrzynki z bezpiecznikami dobiegaja jakies dziwne dzwieki, gdy włączam stacyjke.. co to moze byc ? co mam zrobic ? (mam dostep do szrotow) Kupić nową stacyjke ? czy to sprawa bezpieczników ? Przypominam, że jestem laikiem w temcie.. Z góry dzięki za pomoc, pozdrawiam !

ODPOWIEDZ

Wróć do „Elektryka”