Pilnie potrzebuje pomocy ! Zgubiony kluczyk w Amsterdamie.
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- klintonMK2
- Gadatliwa bestia
Re: Pilnie potrzebuje pomocy ! Zgubiony kluczyk w Amsterdami
jeśli chodzi o blokadę, to ja naciąłem stacyjkę brzeszczotem zaraz przy kolumnie, jak doszedłem do rygla (stacyjka alu, rygiel stal, więc czuć, gdy się do niego dociera), to naciąłem go parę mm i przesunąłem śrubokrętem w bok i po blokadzie..
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
Pilnie potrzebuje pomocy ! Zgubiony kluczyk w Amsterdamie.
świeży cytat z innego tematu:
młodziak9 pisze:Witam, pisałem już o swoich problemach na wyjeździe i otrzymałem pomoc - która bardzo się przydała więc dziękuje po raz kolejny. Pojawił się jednak jeszcze jeden problem.. Jestem w Amsterdamie golfem 2 i zgubiłem kluczyki. Zdjąłem blokade kierownicy,kilka razy odpalalem auto na krotko i przydalo się to bardzo, ale teraz chce wracac, więc - Podłączyłem do wkładu stacyjki kable i jest problem - ze skrzynki z bezpiecznikami dobiegaja jakies dziwne dzwieki, gdy włączam stacyjke.. co to moze byc ? co mam zrobic ? (mam dostep do szrotow) Kupić nową stacyjke ? czy to sprawa bezpieczników ? Przypominam, że jestem laikiem w temcie.. Z góry dzięki za pomoc, pozdrawiam !