Mam pytanie ile może kosztować w serwisie bat do anteny auto przyjechało z Niemiec i brak jest tego bata.
Jakie jest oznaczenie tego bata w serwisie?
Czy opłaca się kupować podróbe czy ori?
Jaka oryginalana antena do golfa IV
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
sam bat to nie problem , możesz kupić śmiało podróbkę , istotna jest stopka na dachu , w niej jest wzmacniacz , ale skoro stopkę na dachu masz oryginał , to sam bat może śmiało być z hipermarketu
Tylko chodzi mi o to żeby to było dobrej jakości a nie jakiś szmelc. A nie wiem czy vw to produkował i dostane to w serwisie czy jakiś podwykonawca zrobił to dla vw.
Arkadiusz
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
Jak dobrze kojarzę to był dwa różne baty Nr części 1J0 035 849 i 1J0 035 849A...w zależności od VINu
Ceny w ASO 150zł jeden 100zł drugi
Ceny w ASO 150zł jeden 100zł drugi
teoretycznie może i działał też będzie, jednak zdarza się że ludzie narzekają na dźwięki jakie te baty potrafią wydawać podczas szybszej jazdymiś fazi pisze:sam bat może śmiało być z hipermarketu
- guziolek
- Forum Master
- Kontakt:
Proponuję wizytę na szrocie i kupienie pasującej używki, nawet od innego auta, byle się gwint zgadzał. Ja mam np od uwaga, nie krzyczeć BMW
Aluminiowa świecąco-tunigowa, odziedziczona po poprzednim właścicielu może i była ładna, ale ściągała słabo.
Aluminiowa świecąco-tunigowa, odziedziczona po poprzednim właścicielu może i była ładna, ale ściągała słabo.