Witam,
Czy ktoś wie jak zakodować pilot auto-alarmu LP?? Proszę o wskazówki.
Pozdrawiam
Kodowanie pilota alarmu
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- Paweł Marek
- V.I.P.
Kodowanie pilota alarmu
masz kilka tematów o tym na forum elekrody, oba programuje sie równocześnie w jednym cyklu a jak wejść w tryb programowania - potrzebna instrukcja którą próbuj znaleźć na elektrodzie lub gdzie indziej. Pewnie potrzebny bedzie pełen symbol alarmu a nie sama marka
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
-
- Użytkownik
- Kontakt:
Kodowanie pilota alarmu
Przeglądałem już tematy na elektrodzie i nic nie znalazłem, kod alarmu to Lp URZ0222
- Paweł Marek
- V.I.P.
Kodowanie pilota alarmu
A instrukcję chociaz przeczytałeś? Przecież jest opisane programowanie. Bo znalazłem ją w necie bez problemu googlami, jesli tego nie zrobiłeś to wogóle tematu nie powinienes zakładac a jesli próbowałeś i coś nie wyszło to opisz problem dokładnie.Dodam tylko od razu że zaleznie pod jaki kabel po stacyjce alarm został podłączony to trzeba albo jak opisano 8x kluczyk włączyć albo 8 razy kluczyk włożyć i wyjąć. http://www.elektromarket.com.pl/sklep/i ... tr.1-3.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.