Panowie dajemy sobie spokój bo definitywnie chodzi o bicie piany jeżeli piszę że nie mam w instrukcji opisu tempomatu a grg474 odpisuje:
Takie banalne informacje to masz w instrukcji obsługi ale pewnie nie czytasz bo cię to nie interesuje
To panowie o czym tu dalej gadać .
Widzę że to forum to takie sobie państewko odbiegacie daleko od tematu albo nie znacie odpowiedzi albo chodzi wam o przekomarzania.
Jestem elektrykiem pracuje w firmie elektronicznej i pierdy w stylu postów grg474 że taśma typu TLWY 0,35mm x 8 nadaje się do tego to jest to dla mnie druciarstwo właśnie. Piny mam oryginalne i wcale nie z ASO za grosze. Jakim cudem do swej roboty podchodzicie w sposób boski - Pan stworzył dzieło spojrzał na nie i było ono piękne i teraz wszyscy będą tak robić.
Koledzy wierzcie mi zrobię to lepiej niż niejeden, a ocena mojej roboty przed jej wykonaniem i przy braku chociażby minimalnej wiedzy odnośnie moich kompetencji do wykonania w/w to tylko bicie piany.
Serdecznie dziękuję dla thomas1919 za skany instrukcji.
Ps nie sprzedaję żadnych kabli i nikogo nie obszczekuje czytaj wyżej komu się moja robota nie podoba. Przecież ja nikomu nie szkodzę w swoim samochodzie chcę uruchomić tempomat i to chyba innym się to nie podoba. Groźba jakoś na mnie nie działa. Nikomu nie ubliżyłem ktoś tu na mnie wsiadł ale nie skutecznie. Banujcie panowie. Groźby to nie do mnie.
Zadaje pytanie i dostaję odpowiedź że wszystko źle i groźbę o bana no panowie trochę logiki.
Wątek zamykam.