Panowie, miał ktoś taki sam problem jak ja czyli nie działający centralny zamek "z kluczyka" ?
Pewnego razu włożyłem kluczyk do zamka jak zawsze co jakiś czas, aby w zimę problemu nie było, był tam niestety jakiś piasek coś tam się ukruszyło(pewnie ten piasek) i od tego czasu nie działa mi central oraz opuszczanie szyb czy też podnoszenie z kluczyka... Vag nic a nic nie wykrywa. Moduł komfortu raczej ok.
Jakieś pomysły? Ktoś miał podobny problem?
Uszkodzenie centralnego zamka "z kluczyka"
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- M A T E U S Z
- Miero Team
Re: Uszkodzenie centralnego zamka "z kluczyka"
Bez rozebrania wkładki sie nie obedzie. A czy w wkładając kluczyk do drugich drzwi sterowanie działa?
- M A T E U S Z
- Miero Team
Tu i tu nie działa
Zamek normalnie funkcjonuje, otwiera i zamyka drzwi normalnie tylko bez centrala
Zamek normalnie funkcjonuje, otwiera i zamyka drzwi normalnie tylko bez centrala
Moja ukochana ---------> Wściekła bestia
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
a od wewnątrz działa, jak wciśniesz rygielek ? Albo z pilota...o ile takowy jest?...może wystarczy bezpieczniki sprawdzićM A T E U S Z pisze:Uszkodzenie centralnego zamka "z kluczyka"
- M A T E U S Z
- Miero Team
Re: Uszkodzenie centralnego zamka "z kluczyka"
Muszę sprostowanie dać, bo zaczęło działać z prawej strony :]marcin7x5 pisze:Bez rozebrania wkładki sie nie obedzie. A czy w wkładając kluczyk do drugich drzwi sterowanie działa?
tylko dalej po tej lewej nic zero odezwu...
Moja ukochana ---------> Wściekła bestia