wycieraczki problem
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
wycieraczki problem
Witam dzis wywalilo mi wycieraczki a mianowicie dzialaja tylko na najwyzszej predkosci czyli w gore dwa razy . Pozostale pozycje anie drgnie,na spryskach tez nic,plyn leci a wycieraczki stoja .Gdzie szukac przyczyny ??Ogladalem przekaznik 99 i niby wszystko ok z nim bezpiecznik tez jest ok .Gdzie szukac problemu w przelaczniku przy kierze czy moze jest jeszcze dodatkowy przekaznik od czasowek,czy cos o czym nie wiem ????
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
wycieraczki problem
najprawdopodobniej to on będzie winny...ostatni bieg wycieraczek nie idzie przez przekaźnik...a reszta tak, więc objawy wskazują na awarię przekaźnikaWojTass85 pisze:Ogladalem przekaznik
wycieraczki problem
eh jutro wymienie ten przekaznik zobaczym czy cos zmieni dodam ze zalalo mi cala skrzynke bezpiecznikow przez zatkany odpyw szyberdachu :/ to bedzie juz drugi przekaznik w takim razie nie liczac wiadra bezpiecznikow :/ chyba bede musial wymienic cala skrzynke bo cuda z autem sie dzieja raz na czas :/ jak sie zabrac za to ??? mozna samemu czy niezbedna interwencja elektryka ??
wycieraczki problem
tak przekaznik wymieniony na dzialajacy a wycieraczki dalej nie dzialaja :/ gdzie szukac dalej bezpiecznik i przekaznik sa ok ????????????????
wycieraczki problem
Może i ten jest zepsuty. Spróbuj pożyczyć od kogoś komu na 100% działa. Może gdzieś robi się zwarcie i przepala Ci go.
wycieraczki problem
to chyba zostaje wizyta u elektryk bo autko wozi mnie do pracy codziennie eksperymenty odpadaja a zalalo mi go z 3 miesiace temu i jakos dzialalo do tej pory dzieki za usilowanie pomocy