Mk2 elektryczne szyby
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Mk2 elektryczne szyby
Posiada ktos fotke jak fabrycznie zamontowane sa elektryczne szyby w golfie mk2 3d? Dokladniech chodzi mi o silniczek gdyz nie moge u siebie znalezc optymalnej pozycji a nie wiem jak fabryka to robila.
- janek1350
- VW MANIAK
- Kontakt:
Mk2 elektryczne szyby
śilniczki są montowane na tych trzech dziurach http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f38 ... 5f222.html ja tak miałem fabrycznie w mk2
Mk2 elektryczne szyby
Cos tu nie pasi. Za duzy rozstaw srub.
To sa moje drzwi.
Na czerwono - miejsca w ktorych silniczek ma sruby
na zielono miejsca w ktorych mowisz janek1350 ze powinny byc zamontowane
Nie ma szans zeby to wlazlo
Problemem jest to ze nie moge znalezc optymalnej pozycji linka mi sie blokuje podczas podnoszenia
To sa moje drzwi.
Na czerwono - miejsca w ktorych silniczek ma sruby
na zielono miejsca w ktorych mowisz janek1350 ze powinny byc zamontowane
Nie ma szans zeby to wlazlo
Problemem jest to ze nie moge znalezc optymalnej pozycji linka mi sie blokuje podczas podnoszenia
Mk2 elektryczne szyby
http://www.vwgolf.pl/porady/schemat-pod ... olfie-mk2/" onclick="window.open(this.href);return false;
Mk2 elektryczne szyby
latuch, podnośniki masz od 3d czy 5d? Bo jeżeli od 3d to musi pasować, jak od 5d to trzeba zmienić położenie linki na wyjściu z silniczka. To może być przyczyną.
Sporo różnych drobiazgów do mk2 ;)
Mk2 elektryczne szyby
No to mam juz pewnosc, nie sa to ori silniki. Musialem wygiac blache u dolu drzwi i wywiercic 2 dziury. Teraz jest juz jak najbardziej ok.
Re: Mk2 elektryczne szyby
Latuch mam pytanie Ty robiłeś ręczne szyby na elektryczne w 3d ?? jak tak to napisz mi na pw jak to zrobiłeś bo też przymierzam się do robienia elektrycznych szyb
Nie prędkość zabija, lecz ludzka głupota.
PATRZ W LUSTERKA MOTOCYKLIŚCI SĄ WSZĘDZIE !!!
PATRZ W LUSTERKA MOTOCYKLIŚCI SĄ WSZĘDZIE !!!
- rafus
- Grupa Świętokrzyska
- Kontakt:
Mk2 elektryczne szyby
GBienias, jak nie masz ori to podpasuj od srejczento trza nawiercic cwaj otworen i troche sklepac mocowania w tych od srejczento i smiga jak ta lala, jak tak mam w swoim mk2
Mk2 elektryczne szyby
Zdecydowanie polecam zakladanie ele szybek od seja. Jest troche zabawy z dopasowaniem prowadnic bo szyba lubi sie zapierac o uszczelki ale jest taniej niz ori i wcale nie gorzej:)
Ja kozystalem z porady Cielus'ia zamieszczonej na stronie klik. Niestety nie ma fotek takze warto by bylo pomeczyc autora moze gdzies na kompie jeszcze ma.
A i cena mechanizmow od seja to jakies 100zl na allegro a ori ponad 200zl.
Ja kozystalem z porady Cielus'ia zamieszczonej na stronie klik. Niestety nie ma fotek takze warto by bylo pomeczyc autora moze gdzies na kompie jeszcze ma.
A i cena mechanizmow od seja to jakies 100zl na allegro a ori ponad 200zl.