Witam. Mam problem z VW Golf MK3 90KM w silniku AHU. Standardowo pojawia się not lauft.
Zacząłem oczywiście od n75, co się okazało, węże źle podłączone. Razem z mechanikiem poprawiliśmy je zgodnie ze schematem, mała przejażdżka z kompem na kolanach i problem ciągle jest ten sam, przy 120km/h not lauft.
Chcieliśmy zabrać się za czyjnik podcisnienia ale nie możemy go znaleźć. To powinno być mniej więcej coś takiego:
Byłby ktoś w stanie wytłumaczyć gdzie on się znajduje lub najlepiej rzucić zdjęcie tego miejsca? Poniżej rzucam zdjęcia mojego silnika, niech ktoś obeznany oceni czy jest to na pewno silnik AHU (w końcu i taka możliwość istnieje:P)
http://img707.imageshack.us/g/zdjcie0357.jpg/" onclick="window.open(this.href);return false;
Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi.
1.9 TDI AHU - czujnik podcisnienia w kolekt ssącym
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Prolem rozwiązany, węże mapsensora były poprzestawiane Samochód spokojnie idzie 170km/h i ciągnie dalej
Kolego potrzebowałbym zdjęcia kostki co idzie do pompy wtryskowej kostka jest na 8 pin lecz idzie 7 przewodów i chodzi mi o ich kolejność tych kolorowych???