Po swapie z mechaniki na elektrykę zostały dwa kable żółto - brązowe , jeden ma " szparkę " wzdłóż , drugi w poprzek . Dwie dziewczynki jak na foto . Do czego to jest i gdzie to podpiąć ? Zostało jeszcze gniazdo na kablu biało czarnym - do czego służy ?
Elektryczne szyby - temat rzeka ...
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- Paweł Marek
- V.I.P.
żółto brązowe łączą krańcówkę drzwi kierowcy z modułami szyb
biało czarny to zdaje się plus po zapłonie ale nie jestem pewien schematy sa na forum
biało czarny to zdaje się plus po zapłonie ale nie jestem pewien schematy sa na forum
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
Ale są dwa żółto brązowe ?Paweł Marek pisze:żółto brązowe łączą krańcówkę drzwi kierowcy z modułami szyb
Instalacja przełozona z Vento , ma to coś wspólnego z kopertówkami ?
Biało czarny - czy to nie czasem podgrzewanie lusterek ?
Jesli można to proszę bez odpowiedzi w stylu " są schematy " . Są przepisy jak ugotować kapusniak a i tak nie każdemu się udaje
- Paweł Marek
- V.I.P.
Ma wspólnego tyle że vento ma takie kable z obu stron wychodzące z krańcówek służące do załączania kopertówek, przy czym ten żółto brązowy z lewej krańcówki leci tez do modułów szyb. Złączki od tego sa lużno w okolicy skrzynki, dokładniej nie pamiętam a rozbierać nie mam czasu na pewno ktoś inny odpowie.
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.