podłączenie halogenów

Tutaj piszemy o problemach związanych tylko z elektryką

Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP

Awatar użytkownika
Yoo!
Użytkownik
Użytkownik

podłączenie halogenów

Post autor: Yoo! » ndz kwie 24, 2011 13:54

Witam, mam pytanie, czy można podłączyć halogeny (przednie przeciwmgielne) na guziku takim samym jak np. włącznik awaryjnych.
Bo chciałbym zamontować halogeny,lecz mam przycisk jednopozycyjny, a cena przycisku z np świateł awaryjnych jest dużo niższa, więc pomyślałem, że takowy zastosuje.
Jeśli można to prosiłbym o małą porade co i jak. Z góry dzięki koledzy :)

Awatar użytkownika
martinezz123
DZIADZIA
DZIADZIA
Kontakt:

podłączenie halogenów

Post autor: martinezz123 » ndz kwie 24, 2011 19:25

raczej ten od awaryjnych nie bardzo ale od podgrzewania tylnej szyby powinien podejść z tym tylko że nie rozumiem po co wystarczy poprzeglądać chociaż przez tydzień allegro albo podzwonić po sprzedawcach części z tego samego portalu :hmm: i oryginalny włącznik z możliwością przełanczania halogenów można kupić za 20-25 zł więc żadna oszczędność :/ . ja w ten sposób kupiłem 3 takie włączniki :)

vw golf IV 1.9 tdi MARTINEZZ
www.vwjgora.pl
diagnoza VAG COM / TACHO

Awatar użytkownika
Yoo!
Użytkownik
Użytkownik

Re: podłączenie halogenów

Post autor: Yoo! » ndz kwie 24, 2011 19:32

martinezz123 pisze:raczej ten od awaryjnych nie bardzo ale od podgrzewania tylnej szyby powinien podejść z tym tylko że nie rozumiem po co wystarczy poprzeglądać chociaż przez tydzień allegro albo podzwonić po sprzedawcach części z tego samego portalu :hmm: i oryginalny włącznik z możliwością przełanczania halogenów można kupić za 20-25 zł więc żadna oszczędność :/ . ja w ten sposób kupiłem 3 takie włączniki :)
może i masz racje,poczekam jakiś czas,może faktycznie się coś trafi,dzięki :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Elektryka”