Witam, mam pytanie, czy można podłączyć halogeny (przednie przeciwmgielne) na guziku takim samym jak np. włącznik awaryjnych.
Bo chciałbym zamontować halogeny,lecz mam przycisk jednopozycyjny, a cena przycisku z np świateł awaryjnych jest dużo niższa, więc pomyślałem, że takowy zastosuje.
Jeśli można to prosiłbym o małą porade co i jak. Z góry dzięki koledzy
podłączenie halogenów
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- martinezz123
- DZIADZIA
- Kontakt:
podłączenie halogenów
raczej ten od awaryjnych nie bardzo ale od podgrzewania tylnej szyby powinien podejść z tym tylko że nie rozumiem po co wystarczy poprzeglądać chociaż przez tydzień allegro albo podzwonić po sprzedawcach części z tego samego portalu i oryginalny włącznik z możliwością przełanczania halogenów można kupić za 20-25 zł więc żadna oszczędność :/ . ja w ten sposób kupiłem 3 takie włączniki
vw golf IV 1.9 tdi MARTINEZZ
www.vwjgora.pl
diagnoza VAG COM / TACHO
www.vwjgora.pl
diagnoza VAG COM / TACHO
Re: podłączenie halogenów
może i masz racje,poczekam jakiś czas,może faktycznie się coś trafi,dziękimartinezz123 pisze:raczej ten od awaryjnych nie bardzo ale od podgrzewania tylnej szyby powinien podejść z tym tylko że nie rozumiem po co wystarczy poprzeglądać chociaż przez tydzień allegro albo podzwonić po sprzedawcach części z tego samego portalu i oryginalny włącznik z możliwością przełanczania halogenów można kupić za 20-25 zł więc żadna oszczędność :/ . ja w ten sposób kupiłem 3 takie włączniki