PATRZ NA SAM DÓŁ tam zapytanie
Witam gdzie ma byc umiejscowiony czujnik poduszki powietrznej otóż wisi mi miedzy kołem a zderzakiem kabelek a na końcu jakiś czujniczek i pisze sensor na nim takze podejżewam że to od poduszki powietrznej Gdzie go przyczepić ?? do podłużnicy ???czy może do zderzaka ? gdzi ebyły te czujniki tzn w którym miejscu oryginalnie montowane ??
Czujnik temperatury otoczenia
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Ostatnio zmieniony sob kwie 23, 2011 14:29 przez irda, łącznie zmieniany 1 raz.
Czujnik poduszki powietrznej ??
Nie no powalasz mnie sensor poduszek w zderzakuirda pisze:jakiś czujniczek i pisze sensor na nim takze podejżewam że to od poduszki powietrznej

Zawsze może być Ciut Ciut więcej!!!
Re: Czujnik poduszki powietrznej ??
Heh no powiem Ci ze jak zobaczyłem tą końcówkę i napis sensor to mi sie skojażyło odrazu z sensorem poduszek heh wiem ze ten sensor jest montowany w kabinie ale myślałem ze to poprostu czujnik od niego
Hehe pwoiem Ci że sam się śmieje z tego teraz
To powiedz mi po co ten czujnik skoro mi nigdzie nie wyświetla jaka jest temperatura otoczenia ;>
Hehe pwoiem Ci że sam się śmieje z tego teraz

To powiedz mi po co ten czujnik skoro mi nigdzie nie wyświetla jaka jest temperatura otoczenia ;>

A licznik jaki masz ? z MFA ? Może ktoś wymienił uszkodzony licznik z MFA na taki bez i teraz masz niedostępną funkcję MFA.
licznik jest bez MFA właśnie tak sie zastanawiałem bo czytałem teraz na forum i każdy kto miał taki czujnik miał licznik z MFA i czasami klimatronik a u mnie nie ma klimatonika i licznik też zwykły 
Takie pytanko jeszcze jak wymienił ktoś licznik to przebieg automatycznie jest taki jak w nowo nabytym liczniku czy to zależy tylko i wyłącznie od komputera i się nie zmienia przy wymianie licznika ???

Takie pytanko jeszcze jak wymienił ktoś licznik to przebieg automatycznie jest taki jak w nowo nabytym liczniku czy to zależy tylko i wyłącznie od komputera i się nie zmienia przy wymianie licznika ???