Uszkodzony sterownik ABS
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Uszkodzony sterownik ABS
Witam
Mam uszkodzony sterownik ABSu chciałbym wiedziec czy jest mozliwośc naprawy takigo urzadzenia i gdzie. Poniewaz dzwonilem po kilku mechanikach samochodowych i żaden nie potrafił mi udzielic 100% odpowiedzi. Dlatego może wy macie namiary na kogos kto sie na tym zna. No i druga rzecz jesli by się nie dalo jej naprawic to czy jest mozliwość zakupu tego modelu sterownika - 1K0907375P. Szukałem jej w wielu miejscach na stronach, aukcjach ale nie moge znależć tego akurat modelu. Prosiłbym o szybka odpowiedż. Moje auto to Golf V 1.9TDI 2005r.
Mam uszkodzony sterownik ABSu chciałbym wiedziec czy jest mozliwośc naprawy takigo urzadzenia i gdzie. Poniewaz dzwonilem po kilku mechanikach samochodowych i żaden nie potrafił mi udzielic 100% odpowiedzi. Dlatego może wy macie namiary na kogos kto sie na tym zna. No i druga rzecz jesli by się nie dalo jej naprawic to czy jest mozliwość zakupu tego modelu sterownika - 1K0907375P. Szukałem jej w wielu miejscach na stronach, aukcjach ale nie moge znależć tego akurat modelu. Prosiłbym o szybka odpowiedż. Moje auto to Golf V 1.9TDI 2005r.
- kamilsdz
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Uszkodzony sterownik ABS
podepnij pod vag. będziesz wiedział dokładnie co masz uszkodzone, który czujnik Ci padł, czy może jeszcze co innego
Mój GTI TDI Jubi || FollowYourDreams@facebook || OEM+
Uszkodzony sterownik ABS
Został juz sprawdzony i jest uszkodzony ale niewiem gdzie to naprawic czy wogóle sie da no iczy jesli jednak nie da rady to czy mozna kupic gdzieś nowy (1K0907375P).
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
Uszkodzony sterownik ABS
gdzieś tak...w ASO za 2300złKoras1204 pisze:czy mozna kupic gdzieś nowy (1K0907375P)
- kamilsdz
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Uszkodzony sterownik ABS
Wymontuj i oddaj sterownik do elektromechanika. Może jakiś zimny lut czy coś w tym stylu i naprawa wyjdzie tanio.
- Hubert MK4
- Mały gagatek
Uszkodzony sterownik ABS
A u mnie po bardzo ostrej jeździe w ALH 90PS zaświeciło się ESP ABS i (!) a na kompie napis stop i awaria hamulców. Na drugi dzień wymieniłem klocki z przodu i ESP zgasło. Reszta nadal się świeci i ABS nie działa.
Komputer wyrzucił błąd- 18057 czyli -Missing Message from ABS Controller. Powiedzie od czego zacząć. Jedyne co przychodzi mi do głowy to ta ostra jazda i szybkie przejechanie po 2 ogranicznikach- do pracy się spieszyłem
Komputer wyrzucił błąd- 18057 czyli -Missing Message from ABS Controller. Powiedzie od czego zacząć. Jedyne co przychodzi mi do głowy to ta ostra jazda i szybkie przejechanie po 2 ogranicznikach- do pracy się spieszyłem
Kupię 17" Santa Monica - Sprzedam Felgi ori 16" !!!
viewtopic.php?f=89&t=340898" onclick="window.open(this.href);return false; - ZAPRASZAM
viewtopic.php?f=89&t=340898" onclick="window.open(this.href);return false; - ZAPRASZAM
- kamilsdz
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Uszkodzony sterownik ABS
brak sygnału z sterownika abs, sprawdz czy się nie rozłączył, możliwe też że sterownik padł
Uszkodzony sterownik ABS
Włąsnie to jest ta druga opcja że padł i dlatego chciałbym wiedziec czy jest mozliwość zakupu takiego sterownika (1K0907375P) oprócz ASO lub jego naprawy.
Uszkodzony sterownik ABS
Owszem jest w tzw. stacjach demontażu pojazdów. Oni mają wszystko. Trzeba tylko dobrze szukać.
Uszkodzony sterownik ABS
Jeszcze jedno pytanie czy da radę wyciągnąć sterownik bez pompy czy musowo wyciągać sterownik z pompą. To dla mnie istotne. Prosiłbym o szybką odp.