Fis słabo świeci
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Fis słabo świeci
Już po operacji, wyświetlacz wymieniony -koszt 36 euro za kryształ i jedno popołudnie .Wymieniłem sam przy pomocy pożyczonych od kumpla elektronika narzędzi .W sumie nic trudnego chyba że macie łapy jak godzilla
Fis słabo świeci
Witam, muszę wymienić sam wyświetlacz FIS ( pełny ) bo mi kilka linii przerywa ( 99 BORA). Czy jak wyjmę licznik to taka operacja jest już prosta - bo nigdzie nie mogę znaleźć samego opisu wymiany wyświetlacza. Nowy wyświetlacz kupię chyba bez problemu . Bo większość wątków dotyczy wymiany całego licznika .
Fis słabo świeci
będzie potrzebna stacja lutownicza i zdolności,opis znajdziesz w Google
jak robisz już coś złego,to rób to dobrze
LAUNCH X431,VCDS 11.11.5,VAG-TACHO 2.5,VAGDashCAN 5.29,AUTO-COM,OP-COM
LAUNCH X431,VCDS 11.11.5,VAG-TACHO 2.5,VAGDashCAN 5.29,AUTO-COM,OP-COM
Fis słabo świeci
A możecie polecić kogoś w W-wie ( najlepiej okolice Ursus , Okęcie ) co by zrobił to od ręki jak mu zawiozę licznik albo z całym samochodem podjadę ?
I jeszcze jedno - mam automat i fabryczną nawigację - czy bez problemu znajdę nowy wyświetlacz FIS ?
I jeszcze jedno - mam automat i fabryczną nawigację - czy bez problemu znajdę nowy wyświetlacz FIS ?
Fis słabo świeci
Witajcie
U mnie wyświetlacz jest bardzo wyraźny ale tak, jakby nie podświetlony. Szukałem podobnych tematów ale często linki zdjęć nie są już aktywne.
U mnie wygląda to tak. Niezależnie od temperatury jest tak samo, wyraźnie ale bez podświetlenia. W nocy jak jadę to jest ciemny, jak przyświecę latarką to wyraźne wszystko. Może poprzedni właściciel zmieniał i spie*****.
U mnie wyświetlacz jest bardzo wyraźny ale tak, jakby nie podświetlony. Szukałem podobnych tematów ale często linki zdjęć nie są już aktywne.
U mnie wygląda to tak. Niezależnie od temperatury jest tak samo, wyraźnie ale bez podświetlenia. W nocy jak jadę to jest ciemny, jak przyświecę latarką to wyraźne wszystko. Może poprzedni właściciel zmieniał i spie*****.
Fis słabo świeci
Tak, zegary i reszta reaguje. Nie reaguje wyświetlacz. Tak, jakby go nie podświetlało w ogóle.
Fis słabo świeci
Kressh, wyciągnij zegary na stół bo coś mi się wydaje ,że taśma od fis nie dolega jak powinna do wyświetlacza ....
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
Fis słabo świeci
Haki, masz rację. Wyciągnąłem zegary i dociskając wyświetlacz podświetla się prawidłowo. Muszę poczytać na forum jak zdemontować wskazówki i rozbiorę to. Mam nadzieję, że złożę i nie zostanie mi części
Fis słabo świeci
Kressh, odkręcasz przeciwnie z ruchem zegara ... i podciągasz do siebie
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google