Witam.
Dzisiaj byłem u elektryka samochodowego z chęcią wyrobienia oryginalnego scyzoryka VW do swojej Bory. Dowiedziałem się, że mój moduł komfortu jest na tyle biedny i goły, że nie mam możliwości zaprogramowania pilota i scyzoryka. Jedyna opcja to wymiana tego modułu komfortu, kolejna sprawa to to, że nie wiadomo czy moje auto posiada antenę do centralnego zamka.
Obecnie mam jeden dorabiany klucz z dorabianym pilotem do zamykania i otwierania auta.
1, Gdzie jest ta antena i ewentualnie jak sprawdzić czy ją posiadam? Ewentualnie proszę o link żebym zobaczył jak ona wygląda i ile kosztuje.
2, Moduł komfortu, jaki kupić i na co zwracać uwagę? Jestem w tych kwestiach zielony więc proszę o łagodne i wyrozumiałe podejście do tematu.
Pozdrawiam i liczę na waszą pomoc.
Dlaczego nie mogę mieć centralnego zamka?!
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
dopiero co był taki temat http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f= ... 83&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Nadal nie potrafię ocenić tego jak zdiagnozować to czy mam antenę czy nie mam oraz tego jaki moduł potrzebuję oraz jaka jest jego cena. Nie jest to spowodowane moim lenistwem lecz niewiedzą. Mam nadzieję, że pomożecie.