Problem z zapaleniem Golfa III 1.8 Variant
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
Witam. Mam taki problem. Autko postoi np. całą noc, rano próbuję zapalić, kręci ale nie zapala. Więc wymieniłem kable zapłonowe i kopułkę, palec założyłem stary ale przeczyściłem papierem ściernym bo nie był najgorszy. Znowu postał cała noc i rano zapalił. To było w niedzielę. Było sucho, nie padało. Dziś rano niestety już nie chciał zapalić. Kręcił i zapalił może za 5 razem. \Proszę o radę co to może być ? Mariusz
Świece, cewka, moduł, wtrysk, kostka stacyjki, albo pompa.
-
- Nowicjusz
Wiem, po kolei wszystko. Teraz doszło jeszcze to że kierunkowskaz w lewo migocze bardzo szybko a w prawo jest normalnie.
żarówka się przepaliła z lewej strony, albo skorodowało połączenie, jeśli nie to albo manetki, albo przekaźnik - podmień przekaźnik żeby sprawdzić
-
- Nowicjusz
Autem jeździ żona i mówi że sprawdzała i wszystkie świeciły. ale sprawdzę jeszcze dziś sam. Ale gdyby to był przekaźnik to nie ma to związku z zapalaniem czy ma ? Tzn. czy ten przekaźnik obsługuje również elektrykę silnika?