Witam
Jestem posiadaczem jetty II 1.6 benzyna /lpg ostatnio zaczęły się dziać dziwne rzeczy z napięciem.Podczas jazdy przygasała deska rozdzielcza wyłączał się nawiew przygasały światła,wskazówki od temperatury i paliwa zjechały na zero.Po przejechaniu pewnego odcinka wszystko powracało do normy i tak w kółko.Kiedy jednak zgaszę silnik nie mogę go już odpalić zero reakcji nawet nie zakręci.Na początku myślałem,że może coś z akumulatorem ale sprawdzałem już na trzech egzemplarzach i za każdym razem to samo.Jeśli ktoś zna odpowiedź na ten mój problem to proszę o pomoc.Pozdrawiam
Dziwne rzeczy z napięciem.POMOCY
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Bo z Łodzi się pochodzi
- Kontakt:
Sprawdzałeś ładowanie?? Moim okiem to regulator siedzi...
Zawsze i wszędzie guma palona będzie ;p
Lepiej jechać 5 minut dłużej, niż stracić życie w 5 minut
Lepiej jechać 5 minut dłużej, niż stracić życie w 5 minut
ładowanie jest ponad 14v.Ktoś mi wspominał że za stacyjka jest jakaś kostka która właśnie może być przyczyną tych zaskoków .
- Paweł Marek
- V.I.P.
kostka albo jej kable nie kontaktują w jej wtyczce lub z drugiego końca wiązki, musisz już miernikiem sam dojść co
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.